Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iloveyoureyes

Czy jestem w ciązy ?

Polecane posty

Kochałam się z moim chłopakiem dzień po miesiączce. Robiliśmy to pierwszy raz, użyliśmy prezerwatywy i chyba wszystko poszło dobrze. Jednak boję się, że mogę być w ciąży. Niby czuję że jest ok ale coś mnie nie pokoi... Czy jest to możliwe, że zaszłam w ciążę? :(

Gość kllllllldddddddddd
Jeśli się zabezpieczyliście to się nie martw. Na początku zawsze są obawy, że zabezpieczenie nie jest wystarczające itp.,

A poprzez zabawy bez prezerwatywy jest taka możliwość ? Czy zajść w ciążę można tylko kiedy sperma męzczyzny znajdzie się w pochwie ?

Gość na kwiatuszku biedronka
Jeśli bardzo boisz się ciąży określaj sobie dodatkowo dni płodne. Wtedy nie współżyjcie. Ja używam do tego celu afrodyty i jest ok, więc mogę Ci polecić.

Gość mlk
sperma musi znaleźć się w pochwie inaczej nie ma opcji żeby zajść w ciążę. jesli palcem się ją wprowadzi to jest możliwość.

Ja mogę Cię uspokoić, chyba każda z nas po pierwszym razie miała wątpliwości czy aby na pewno było bezpiecznie. Zabezpieczyliście się, a jeśli masz długie i regularne cykle albo ogólnie są zazwyczaj długie to teoretycznie dzień po miesiączce płodny nie był. Co do pieszczot, przypadki zajścia w ciążę bez pełnego stosunku raczej tak często się nie zdarzają.