Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Wyidealizowany świat

Polecane posty

Oglądam te durne filmy i seriale i teraz jest mi tak smutno 😭 I płaczę jak debil ale łzy usuwają toksyny, więc może to i dobrze? Ulżyło mi, dziękuję. [cześć]

Gość hjjjjkk
widziałes serial one tree hill

Gość Mimmka
To prawda świat w filmach jest strasznie wyidealizowany, a może to po prostu w naszym kraju są tacy smutni ludzie? ;)

i te sceny miłości 😭 Przecież nikt mnie tak nigdy nie pokocha :O 😭😭😭

Gość hjjjjkk
ja obejrzalem z 3 czy 4serie i skonczylem ale potem podobno się zepsuł i główni bohaterowie odeszli

kurde, tak dawno nie płakałam a teraz wyje jak bóbr, a tak generalnie to nie mam powodu żadnego...

Gość HMS..CDSS...Petard
odbywam. tak więc masz oko z bielmem Bywaj p.s. Waż na słowa panno Cieślik

niektórzy to zero wrażliwości... a ja tu apogeum smutku przeżywam!

A co konkretnie oglądasz, że tak ryczysz?

przepraszam 😭 jak bym była ładnym chłopcem to bym Cie otoczyła silnym bitzepsem :classic_cool: ale niestety jestem kim jestem :(

taki serial, którego nazwy nie napiszę coby resztkę godności zachować. tak staro się czuje, niedługo mam urodziny. A ja nie chce być dorosła :(:( Tak mi dobrze teraz.... 😭

Gość lord stront;
wybierz się do noclegowni spędź tam tydzień i gdy wrócisz do domu stwierdzisz, że jesteś w idealnym świecie

Gość lord stront;
To prawda świat w filmach jest strasznie wyidealizowany, a może to po prostu w naszym kraju są tacy smutni ludzie? Zależy kto jakie filmy ogląda :D

ale tu właśnie chodzi o to, ze ja jestem zbyt wrażliwa... w noclegowni bym się dopiero zapłakała...

Gość HMS..CDSS...Petard
Powiem więcej. Nie wyślę. trzymaj fason

Dejw twierdzi, że mam się na jujitsu zapisać, bo się własnego cienia boję. A serial Ty wiesz jaki bo o nim pisałyśmy :(:( Ale nie pisz jaki, bo trzymam fason :D:D A i nie pykło z tym co Ci pisałam na mailu. Temate zamknięte.

a spoko :D ale wiesz serial serialem, a w realu pewnie sie nienawidzą, zdradzają i obgadują :D także tak to... no ale popatrzeć fajnie... :) nie pykło? odpisałabym coś ale nie wiem czy tu czy na mejla

Złe seriale Skizto oglądasz. Obejrzyj "Jak poznałem waszą matkę", to przynajmniej się pośmiejesz, zamiast wylewać łzy i marzyć o męskim ramieniu, po którym mogłyby spływać :P

napisz na maila :D:D Nie pykło bo każdy patrzy na mój wygląd i nic więcej. Tak czuję. Chyba tylko Dejw jest inny, ale to wszystko pogmatwane. Jeszcze w tym serialu ''zapłacę każdą cenę by z Tobą być'' 😭😭

dobra, napisałam tam :D o popatrz, mamy tu faceta/ może Lomu by sie nadał? :classic_cool: ej a moze założymy takie biuro matrymonialne jak przerwa miedzy palcami?:D

Ja złych ludzi poznaję. Jakbym poznała odpowiednich to może i bym wierzyła w ten świat. Tak mi ostatnio źle. Myślę o byłej przyjaciółce, bo ją spotkałam, śni mi się. Wszystko do kitu.

00:37 [zgłoś do usunięcia]Pani Czkawka dlatego ja oglądam filmy o patologiach, żeby sie pocieszyc że nie mam najgorzej _____________________ hahaha jestes przemotzna :D:D:D🖐️

przemotz to moje drugie imie :classic_cool: dzisiaj na przykład oglądałam "dlaczego ja" i było,że ludziom sie gostek włamał do domu i ukradł dywan :D :D nitz wietzej tylko dywane :classic_cool: (to musiał być "tym razem to znowu ja/" kafeteryjny fetyszysta dywanow )

Przy doborze znajomych trzeba być wybrednym Skizto. Ja łatwy nie jestem i na znajomość ze mną trzeba sobie zapracować :P

w każdym razie utzieszyłam sie, że żyję w bezpiecznym świecie, mieście, bloku gdzie nikt nie kradnie dywanów :) dejw?! o kurde ja też ostatnio poznałam pewnego dejwa :D przystojny brunet? :classic_cool:

Na kafe powinien niedługo powstać top walentynkowy, żeby panowie mogli obdarowywać całusami kafeterianki :classic_cool: