Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna beznadziejność

Coś czuję, ze przeryczę dziś całą sobotę

Polecane posty

Gość beznadziejna beznadziejność.
mój organizm juz się nie wydziela endorfin Jacku

masz rację, dzisiaj już nie będę... przeryczałam całą noc i jestem zmęczona, zaraz pewnie pójdę spać :-( miłego dnia wszystkim

ja też niedługo idę spać widocznie miałaś za duże zapasy łez ...💤

no dobra. ale skoro w sobote nie ryczalam to moze dzisiaj? w ramach balansu :O

przerzuć to ryczenie na inne zajęcie... na śniadanie? nie mam pojęcia...

nie moge sie skupic. :O :O nie wiesz? myslalam, ze juz troszeczke mnie znasz..

nie znam Cie wcale i nie wiem co jadłaś na śniadanie...połykałaś łzy? 💤

wypalilam papierosa. :O wczoraj postanowilam cos zjesc. myslalam, ze wszystko zwroce :O wiec dzisiaj postanowilam ryczec, zamiast jesc i miec mdlosci.

glitch a Tobie co jest? ja wczoraj nic nie zjadłam :-( nie mogłam nic przełknąć. Dzisiaj jest mi niedobrze i też raczej nic nie zjem :-(

Gość kawaler do wzięcia
I super ...przynajmniej będziesz miała ładną figurę:)

też mi pociecha... mam gdzies swoja figurę i tak ukrywam ją pod swetrami i bluzami, nie mam siły się stroić, bez sensu to wszytsko

beznadziejnosc - milosc, moja droga, milosc :( lodowka pelna. zakupy zrobione dla nas. nie zjadlam nawet 0,001% tego co tam jest. zakupy na nasze obiady :( ja pierdziele. a Tobie co jest?

no ale przeciez jeszcze możecie zjeść. Dzisiaj, jutro, pojutrze...

pokłóciliście się? Prosze CIę, szkoda czasu na kłótnie :-(

wyprowadzil sie.moze na jakis czas, moze na zawsze. wiec iles litrow mleka, ktore oboje uwielbiamy, bede musiala wypic albo wylac :( no a Ty? co za beznadziejnosc Cie dopadla, co?

:-( przykro mi, pewnie musisz się czuć fatalnie. Jedyne, co mogę CI powiedzieć to to, ze jesli naprawdę się kochacie to w końcu będziecie razem, no nie ma innej opcji,a jesli miłosc jest tylko jednostronna to może i lepiej, ze odszedł, masz teraz wolną drogę... choć pewnie teraz wcale jej nie chcesz :-( o sobie pisałam na 1.stronie godz. 10:59 nie mam sił wracac do tego

a jedzeniem się nie przejmuj, jeśli sama wszystkiego nie zjesz to zapakuj w woreczek i powieś na śmietniku. U mnie teraz co spojrzę porzed okno to ktoś grzebie w śmietniku, pewnie głodny. Ja w piątek powiesiłam reklamówkę z bułkami, serem, owocami (wiedziałam, zę tego nie zjem, bo nie miałam apetytu) i jak weszłam do domu, zebvy zobaczyć czy nei spadło to juz tego nie było, ktoś właśnie odchodził z moim jedzeniem.

może razem załóżcie jakąś głodówkę w proteście przeciwko "złym samcom" ? p.s. kobieta z papierosem to marne połączenie...

zastanowimy się ;-) ja już jestem na głodówce przeciwko życiu a nie pzreciw facetom. w piątek zjadłam pomarańczę i banana, wczoraj nic, dzisiaj też nic, tylko kawę wypiję

przeciwko życiu, to najlepiej zagłodzić się na śmierć...nie sądzisz? :classic_cool::P

mam taki zamiar

przeczytalam. jesli bedziesz miala ochote poprawic sobie humor, albo na chwile o wszystkim zapomniec - pisz! 9900039. jestem otwarta osoba. a w takich sytuacjach jeszcze bardziej potrzebuje sie kontaktu.. :( hm. chyba tak zrobie z jedzeniem. nie mam innego wyjscia. i mam dokladnie takie samo podejscie jak Ty. ze jesli sie kochamy - wrocimy. jesli nie - to po co marnowac cenny czas. tylko.. ze to nie zmienia faktu, ze boli.. :(

niedobra dziewczynka...szkoda Twojej duszy na taki akt zniewagi , przeciwko niej....pasmo nieszczęść i cierpienia wystawia na próbę Twoją szlachetność....

glitch przeczytalam. jesli bedziesz miala ochote poprawic sobie humor, albo na chwile o wszystkim zapomniec - pisz! 9900039. jestem otwarta osoba. a w takich sytuacjach jeszcze bardziej potrzebuje sie kontaktu.. bardzo Ci dziękuję, ale nauczyłam się, ze moje problemy nikogo nie interesują i w zasadzie nigdy nikogo niczym nie obarczam, nie mam nawet komu, więc przyzwyczaiłsm się, ze to co przezywam jest tylko moje i jakoś już nawet nie mam potrzeby o tym rozmawiać. Pewnie, ze boli, bo takie sprawy zawsze bolą, ale musisz wierzyć, ze wszystko się ułoży właściwie.

glitch to co dzisiaj robisz dobrego na obiad? ;-) moze zaproś revolvera on taki biedny schorowany ;-)