Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maartikka

miał byc sex a jest kupa siniaków..

Polecane posty

Gość maartikka

dosłownie, dziś przyjeżdża mój mąż z delegacji nie było go pół roku, za 3 dni jedzie z powrotem. nasze spotkanie planowałam już cały tydzień, kolacja świece, muzyka,nowa bielizna, fryzjer, kosmetyczka, solarium, wczoraj jeszcze drobne porządki i stało się..... chciałam przetrzeć okienko na schodach, stanęłam na stołeczku i..... spadłam na schody. tyłek fioletowy a w zasadzie to aż czarny, plecy, ręka, noga też i guz na czole, wyglądam jak dziecko wojny, wszystko mnie boli, no i gdzie tu miejsce na romantyzm???

Gość HAHAHAHAHA dobre :D
a tak na powaznie. to ci wspolczuje. ale nie siniakow. tylko ze masz takiego meza

Gość ptasiek nastroszony
nie martw sie on i tak nie zauwazy bo odespac musi tę delegację i zregenerowac siły po upojnych nocach

Gość maartikka
przyjechał :) powiedział że spodziewał się niespodzianki ale nie takiej. oglądnął "straty" i pojechał do apteki

Gość maartikka
a do tych którzy insynuują ze mąż mnie zdradza czy inne dogadywania tego typu, niech nie oceniają mojego związku na swoim przykładzie

Gość maartikka
A to że sobie zamoczy raz na tydzien to jego sprawa !

Gość ptasiek nastroszony
oj sie tak nie napinaj wiecej luzu. bo Ci blona dziewicza peknie i jak maz wroci to bedzie afera...