Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbywana

złe traktowanie

Polecane posty

Gość zaniedbywana

Jestem z moim facetem bo go naprawde kocham, ale od pewnego czasu nie ma tygodnia żebym nie usłyszała od niego, że jestem nieudana, debilka, wszystko robię źle i często wypala z takim tekstem ni z gruszki ni z pietruszki, np że wysłałam do niego smsa, a znajduje się budynek dalej i że jest to strata pieniędzy i nagle pojawia się magiczne zdanie że wszystko robie źle. A potem jakby nic się nie stało zachowuje się normalnie. Raz nawet uszałam, że jestem poj... jak moja matka..... Wypowiedzcie się na ten temat. Może jestem przewrażliwiona, że się oburzam na takie traktowanie?!! Może przesadzam?! Nie pamiętam kiedy ostatnio usłyszałam od niego coś miłego, ani kiedy mnie przytulił, pocałował. Jesteśmy razem 3 lata, a od roku mieszkamy razem. Dodam, że nie jestem żadną lafiryndą. Jestem osobą, która patrzy domu i rodziny, a jak wiąże się z kimś to raz a do porządku. W moim domu rodzinnym nikt się tak do nikogo nie odnosił i jest to dla mnie kosmos.

Gość fruuu
Dla mnie to już jest agresja słowna, niedługo dojdą czyny. Dziewczyno, nie pozwól być poniżana i nieszanowana. Uciekaj do kogoś, kto będzie Cie dawał bezpieczeństwo i szacunek albo giń z nim marnie, decyzja należy do Ciebie.