Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezdomnaossssossssossssosssss

gdzie mój wątek o babci?

Polecane posty

Gość bezdomnaossssossssossssosssss

Bo wiecie bratowa jest w ciąży i bedzie miała dziecko. A babcia popełniła samobójstwo i tyle. 50 lat temu sie dowiem. Nie szkodzi. Dziś się dowiedziałam o tym i bardzo mi babci żal. Miała rację TO NIE JEST NORMALNA RODZINA nie ma lekarza nie są normalni i koniec. Musiała mieć lekarza w rodzinie i się powiesiła. Ona była chora i się powiesiła. Ona powinna mieć grób pod płotem rodowod wiecie od sw. Franciszka ma za te 2 głupie kurwy tu Wiktorię i Bonę i tyle. I nie po mnie. Bo rodowod jest na kasę, ale nie w rodzinie ADOLFA sie dowiecie. No teraz już babcia ma św. Franciszka i może być. Babcia popełniła samobójstwo w stodole. W chlewie miała się powiesić. Ona oszalała grób nie przy płocie. Ta babcia nigdy mi nie dawała spokoju. Coś tam nie tak. No i tak dziadek był 2 raz żonaty i drugi raz to samo ale wiecie jak oni tu żyli. Ci się zajechali. No i sie powiesiła i było mniej ludzi, a ja nie rozumiałam NICZEGo. Ja widziałam wiecie PENIS WAGINĘ i NIC WIĘCEJ NIC. Kompletnie. i dopiero z latami zrozumieli tu co to jest ŻART i co to jest SMUTEK - dobry i zły humor. RADOŚĆ i smutek bym powiedziała. Tu była Radość i ZŁOŚĆ, NIENAWIŚĆ. Zero smutku wiecie i tyle. I przez to ja jestem taka szurnięta, babcia nie - wystarczy że matka sie powiesiła to babcia cicho. A to to samo powiedziała służba w Londynie - ta powiesiła matkę a ta też. No dobra A KTO POWIESIŁ Indian wiecie I SIE NIE DAJCIE za ten jebany amazon. Indianie sami sie powiesili. A je kto powiesił? Kto im podał sznur i tyle. Bo czemu ja sie nie powiesiłam takie zycie bo nie umiałam bo babcia sie powiesiła i jeszcze jedna babcia się powiesiła i ja się nie umiałam powiesić bo sie one powiesiły i by było na nie bo przeciez nie na matkę a wszystko na matkę za Anię Shirley I Gilberta Blythe i tyle :( I koniec :( No wiecie oni sie powiesili, ona sie powiesiła. Znaczy ona sie powiesiła, a on sie zapił na śmierc bo w sumie było na niego i tyle. I co przez nich? Sami sie wykończyli. A reszta? Kto wykończy resztę? kto wykończy Królową Bonę Z KRAKOWA - jak będzie miała Kraków. Ja mam Kraków i tyle mi starczy. Rzym na nią. Z Rzymu nie jestem, ale ktoś tu jest z Rzymu to ja. I tyle. Na razie idę a może przyjdę a może nie - tu przyjdę na kafe coś wam napiszę. To pasuje o sw. Annie - tej nie było w ogóle. Normalnie umarła - nie było. I tyle :( Nikt tego nie wymyślał. Jak już tak wysoko jesteśmy . I tyle :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować