Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3333333333

skad miec pewnosc, ze dziewczyna kocha?

Polecane posty

Gość 3333333333

skoro kobiety tak latwo sie zakochuja, potrafia starac sie u boku kazdego, itd. skad mam wiedziec, czy mowi prawde kierujac do mnie slowa kocham cie?

Gość fru__ Fru
a jak ci to powiedziała i jak okazuje?

Gość Piruet na lodowisku
wyjścia jak zwykle są dwa - zdac się na to co widzisz, słyszysz i czujesz albo posprawdzać. Opcja 2 jest nieco mało bezpieczna, bo może się okazać, że dziewczyna wycofa swoje uczucia na wieść o niecnym procederze :D

Gość 3333333333
ale znacznie lepiej jest zyc, wiedzac ze rzeczywiscie dziewczyna kocha i wtedy ja tez moge sobie na takie uczucie pozwolic.

Gość kocha sie kogos noe dlatego,
ze ktos nas kocha:o

Gość fru__ Fru
no napisz cos jak sie zachowuje w stosunku do ciebie, jako doswiadczeni mozemy cos doradzic.

Gość Piruet na lodowisku
lepiej sobie nie pozwalaj jak potrzebujesz pewności... tej NIGDY nie będziesz miał, chyba, że zafundujesz pannie złotą klatkę. Tak czy siak - jak sie nie odwrócisz dupa z tyłu kolego :D

Gość 3333333333
to prawda, nie kocha sie kogos za to, ze nas kocha. ale skoro nie mamy pewnosci, to lepiej wyleczyc sie z tego uczucia, zeby pozniej sie nie przejechac na tym. nie ma znaczenia jak to okazuje, bo nie wazne jakiemu osobnikowi, to i tak zawsze bedzie go calowac, glaskac i powtarzac mu to, a on w to uwierzy. kobiety maja metody niezwykle skuteczne.

Gość Piruet na lodowisku
3333333333 widziałam w życiu wielu tchórzy, ale ty bijesz wszystkich na łeb :D

nie da sie udawac cale zycie, zreszta glupie

jak chcesz sie wyleczyc?

Gość konfucja
Głaskanie faktycznie nie jest dowodem w sprawie :) A skąd mieć pewność, że facet kocha kobietę? Odpowiedz sobie na to pytanie najpierw.

Gość 3333333333
dlaczego tchórz? jak wyleczyc? nie wiem, zapomniec..

Gość Piruet na lodowisku
ja mam wrażenie, że autor albo jest pozbawiony umiejetności odbierania bodźców zewnętrznych i reagowania na nie ( sorry, ale pewne rzeczy widać po jakimś czasie) albo jest poznawiony hamulców i pakuje się na maxa nie patrząc na to w co sie pakuje - czyli desperat.

Gość Piruet na lodowisku
dlaczego tchórz? bo takie dylematy ludzie zwykle sobie wymyslają dla usprawiedliwienia własnego strachu przed zaangażowaniem :classic_cool:

Gość 3333333333
nie, nie.. nigdy nie lubilem zyc w klamstwie i chcialbym wiedziec na czym stoję.

Gość fru__ Fru
czesto ci to mowi?

Gość Piruet na lodowisku
skoro nie lubiłes to dlaczego żyjesz? Twoje kłamstwo jest najbardziej perfidne - ty oszukujesz SIEBIE :classic_cool:

Widzisz złotko - miłość to nie tylko uczucia, to też zachowania, postawa i wyrzeczenia. Jeżeli chcesz wiedzieć czy Cię kocha to zachowanie będzie najlepszą miarą.

Gość 3333333333
nie usprawiedliwiajcie sie tak. macie zdolnosc udawania... gry aktorskiej.

łatwo cię w takim razie wyprowadzić w pole, jeżeli smyranie za uchem i całowanie ma niby być szczytem gry aktorskiej.

Gość Piruet na lodowisku
3333333333 wow, koleś, żadna aktorka nie dorówna tobie. One grają by oszukać świat. Ty grasz, by oszukac siebie :D

Gość 3333333333
to byla przenosnia. moze byc dobry seks, poswiecenie, zaufanie, ale i tak kazda marzy o kims na boku. :)

Gość Piruet na lodowisku
a ty byłes kiedyś w jakimś związku? Bo takie wydumane cwaniaczki zwykle pierwsze dają nogę ze związku i jeszcze to sobie zgrabnie potrafią wyjaśnić :D (bo to zła kobieta była)

Gość 3333333333
nie bylem, ale chce wiedziec na przyszlosc skad mam miec pewnosc :D wiem, ze kazda dziewczyna mysli jakby to bylo z kazdym chlopakiem. wydaje mi sie, ze jestem staly w uczuciach, bo nie spotykam sie z dziewczynami, ktore tego chca, ale ja wiem ze nic z tego nie bedzie, tylko czekam na ta jedyna. ale dziewczyn takie rozumowanie nie obejmuje raczej. zapewne powininem bardziej korzystac z zycia i tez zmieniac dziewczyny co miesiac, tak jak one partnerow w moim wieku. skoro zycie to taka zabawa..

aha, czyli kompletnie nic o związkach nie wiesz, teoretyzujesz i chyba czekasz aż cię strzeli grom z jasnego nieba i poczujesz NAGLE miłość bo w innym przypadku nigdy z nikim nie będziesz :D

Gość Piruet na lodowisku
wydaje mi sie, to jest najistotniejsza cześć twojego posta teoretyku :D

Gość cotokurwajest
a mi tu smierdzi niska samoocena. wydaje ci sie kurwa pewnie, ze nikt ci nie pokocha, a jesli tak, to bedzie to musialo byc klamstwo najwyrazniej. ale masz racje, w wiekszosci klamia dziewczyny, zeby miec duzo zdobyczy na koncie. :)

Gość cotokurwajest
ale utrzymales obecnosc kilku dziewczyn w temacie, bo zobaczyly, ze ktos je przejżał w końcu. brawo!