Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3333333333

skad miec pewnosc, ze dziewczyna kocha?

Polecane posty

Gość 3333333333
nie miej nas za dzieci. aczkolwiek mimo że każde z nas jest już dojrzałą osobą, to dziewczyny dalej wykazują zachowanie niezdecydowanych nastolatek... może nie orientujecie się, czym kierują się współczesne studentki. tak więc nieważne, czy z dobrych uczelni, czy z tych o niższym poziomie, każda chce się bawić co tydzień z innym. wszystkie pozbawione są wszelkich wartości i uczuć. to "kochani cię", to przykrywka dla dobrej manipulacji.

3333333333 A tak z ciekawości pytam, ile masz lat? Zasada jest prosta. Zastanowić się czy to co się ogląda w tv, co mówią inni naprawde ma jakiś sens. Bo ludzie ślepo wierzą w to co widzą i usłyszą. Tak się rodzi osoba bez własnego zdania i podatna na czyjeś wpływy, powątpiewająca w sens życia.

Gość neversaynever......
No p. Szumowska nakrecila film "Sponsoring" o studentkach, ktore paraja sie tym i owym. kiedys student, studentka to byl KTOS. A dzisiaj? Brak slow. Wszystko schodzi na psy. Depresji mozna sie nabawic myslac o tym.

A teraz wiele osób idzie na studia, żeby zamieszkać w akademiku, poznać nowych ludzi, z którymi będzie się imprezowało...

Gość 3333333333
mam 22 lata. przez to jaki obraz współczesnych dziewczyn sobie wykreowałem, a może po prostu uświadomiłem rzeczywistość, zaczynam chyba żyć inaczej. od tej pory imprezki, alkohol, dziewczyny. do tej pory był zdrowy tryb życia, sport i nauka. chcąc poznać dziewczyną muszę chyba się przestawić o 180 stopni. :)