Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janiaaaa.aaa

Z kim Wam się tak ubrany facet??

Polecane posty

Gość Paul..a
Piszesz tak bo zazdrościsz jej czy co??

Gość smiechu warte !!!!!!!!!!
czego ona mialaby zazdrościc ? głupoty? ma narzeczonego a spotyka sie z jakimś oberwańcem :O niedługo zacznie wybrzydzać bo dostała ''tani'' pierscionek . Wstyd mi za kobiety i za młode pokolenie , ten kraj upadnie i stanie się dziwkolandią przez takie osoby ,przykre :(

Gość ktos tu chyba nie zrozumiał
bmka z lat 80-90 + części do auta na złomie się kupuje bo auta się 20 lat nie robi ;) to żaden synonim luksusu i koleś z krowiastym łańcuchem a skóry jak spodnie czy kurtki mozna dostać na szmatach za grosze :D niczego jej nie zazdroszczę , my się tylko śmiejemy z tej kretynki :) podnieca się wiejskim cwaniaczkiem :D ale wolałabym ,żeby to była prowokacja bo nie chcę wierzyć w to że dziewczyny robią się coraz głupsze

Gość zoooo
cwaniaczek szuka nowego towaru aby podupczyc , a ona mysli że odrazu jej sie oswiadczy,

ten ziom ja wywiezie za granice i sprzeda do burdelu i wroci po nastepne ktore poleca na jego oryginaln styl , jak myslicie hmm?

Gość zoooo
prawdopodobieństwo jest duże, jak dziewczyna wda sie w takie towarzystwo to potem juz nie wyjdzie "zeszmaci się "

Gość Janiaaaa.aaa
Odpowiem tak, jeśli chodzi o o jego ciuchy to na pewno to nie są ze ciuch budy, tylko ze sklepu i na pewno nie kosztowały mało. Nie wiem ale wszyscy co tu piszą już na wstępie skreślają Bogusia tylko dlatego, że ma fajny samochód i nosi się na bogato. To, że ma elegancji dosyć gruby łańcuch to nie wiem od razu musi źle o nim świadczyć? Mi się naprawdę podoba jego styl ubioru, ten łańcuch, bransoleta i zegarek naprawdę pasują do takiego ciemnego ubioru, a tym bardziej do czarnej skóry. Dla mnie to jest coś, ze taki oryginalny facet zwrócił na mnie uwagę. Powiem Wam szczerze, że też choć dopiero jestem z moim narzeczonym zaręczona to już wieje nudą w naszym związku, jak już pisałam gdzieś wcześniej to jest takie zwykłe życie od 10 do 10, on tylko ma czas na pracę, jak przyjdzie z pracy to zawsze mówi, że jest takkiiiii zmęczony, bo się narobił w pracy, że nawet nie zabierze mnie na żadna imprezę czy zabawę. Wcześniej obiecywał, że zimą wyskoczymy w góry i co ? Teraz gada, że nie da rady bo nie ma kasy i w pracy mu urlopu nie dadzą. Napisze krótko mnie chyba jakoś nie rajcuje taka wegetacja od jego wypłaty do wypłaty. Co ja mam rozrywki, zarabia nędznie ponad dwa tysiące to ledwo starcza na utrzymanie domu. Ja mam tylko tyle rozrywki co sobie w dzień z koleżankami gdzieś pójdę, a przeważnie to siedzę w domu i mu jeszcze zawsze obiad coś zrobię. Pytam się jaki sens ma takie życie? A Bogdan, to od razu, druga randka,a on mnie zaprasza na zagraniczna wycieczkę, a sadząc po jego ubiorze zarabia więcej niż dwa tysiące z groszami. Nie wiem, nie wiem ale chyba bez kitu wywalę ten szklany pierścionek mojego do kosza i odejdę do Bogusia. Choć jeszcze jakiś czas poczekam, dziś mam kolejne spotkanie z Bogusiem. Tym razem idziemy do kina , a później na obiad w restauracji. Fajnie tylko trochę mnie denerwuje to, że muszę się z nim jak jestem rozglądać czy ktoś znajomy nas nie widzi, no i muszę wymówki wymyślać dla mojego.

Gość ide spac
uciekaj, uciekaj..

Gość ide spac
Bogus ci na pewno dostarczy rozrywki gwarantuje :D przeczepie raz po po twarzy i od razu adrenalina ci skoczy uciekaj, uciekaj...od facetow z grubymi lancuchami na szyi!

Gość ide spac
a tak ;owaznie - to chyba jakas uczennica sie nudzi i prowokuje

Gość gf8888
Temat to prowo , nie wierze ze mozna byc taką idiotką albo jakis gimnazjalista tak wygląda i probuje podbudowac swoje ego

Gość ..E.l.a
To nie prowokacja, takich przypadków jest tysiące, na jakim wy świecie żyjecie?? Moja koleżanka miała podobną sytuacje, tzn. też była zaręczona, a w tym czasie zdradzała z bogatszym gościem, koniec końców, rzuciła tamtego i wybrała tego bogatszego i w sumie są do dziś ze sobą

Gość starym złom i ciuchland hahaha
kuźwa poszukaj sobie BMW E36 i rok produkcji robione do 1991 ja pierdole a ta tu pieprzy że ma fajne auto w cenie nowej porządnej kurtki skórzanej stoi tak pannico nierozumna taką bemkę to kupisz za 6 tys zł(jak nie mniej warte) , bo te stare się szybko sypią rdza je zżera, części już faktycznie nie robią ;) przyszpanił by najnowszą 5 GT ale takiej wieśniary to by facet nie chciał z wózkiem za 250 tysi ;) twoja sprawa dziewczyno ;) jeśli to nie prowokacja to żal mi Ciebie dziewczyno i takich wiejskich pustaczków twojego "pokroju"

Gość starym złom i ciuchland hahaha
kurwa gruby łańcuch i elegancja , czyś ty z konia spadła ? bujanego na dodatek ? grube łańcuchy czy srebrne czy złote noszą dresy i cyganie baranico :D gruby łańcuch świadczy o prostactwie bezguściu braku klasy :D hahahaa no rozbawiasz koleżanko jak nikt :D Cycu Kiepski syn Ferdynanda jest bardziej rozumny i rozgarnięty niż ty , faktycznie tobie pozostaje współczuć nie wiem czy dlatego że nudzisz się i wymyslasz idiotyczne prowokacje czy (jeśli to prawda) nie wstydzisz sie "chwalić wątpliwymi sukcesami" na kafeterii , współczuję ci laska jeśli liczysz na to ,że tu piszą tylko takie jak ty (bez obrazy dla normalnych dziewczyn) szkoda mi ciebie

włosy za krótko, skóra u faceta to dla mnie wiocha, 'beemki' mi się nie podobają totalnie, żadne :P, łańcuch bransoleta może byc, ale wtedy odpada zegarek. 9co za dużo to niezdrowo :o) wg mnie facet jest górnikiem , bądź coś podobnego, jest troche lalusiowaty i zbyt pewny siebie.

Gość oryginalny gościu hihahahihi
kategoria wiejskich cwaniaczków bądź dresów albo alfonsów :D poczekaj no dziewczynko jak Cię sprzeda do burdelu :P

Gość tylko szklany pierscionek
to już prowo ponieważ nawet idiota nie da szklanego pierścionka na zaręczyny :) przynajmniej z cyrkoniami złoty ;)

Gość bez nicka jestem dzisiaj,,
buhahaha w moim rodzinnym miescie dresiarze i inni popaprańcy tak wyglądają :D w młodosci wystarczy im fryzura na jeżyka , ''koks'' w kieszeni ,dres albo jeansy gdy ''dorosną'' pojawia sie beemka , skóra , solarka i łancuchy :D starym złom i ciuchland - zgadzam sie z tobą :D auto ze złomu albo niemiec za pare groszy ,kurtke skorzaną mozna tez za pare złotych kupic, łancuch pewnie pozłacany nie wierze ze to czyste złoto :D

Gość on nie ma kobietyyyy
hahahhhaaaa a kurtki skórzane z metkami są nawet w ciucholandach hahahhhaaa i to nie tak jak lata 90 kiedy ciucholandy wchodziły i te ciuchy smierdziały lizolem hehe teraz są takie ciuchlandy ,że ni chuja nie poznasz ,ze ciuchy były noszone a sa tez takie z metkami jeszcze :D ja tak mnóstwo rzeczy kupiłam

Gość leże i płacze ze śmiechu
o jaka debilka z autorki , ale spoko jeśli to nawet prowokacja to się bardzo uśmiałam

Gość ponoc ta zara gorsza
heh z wieśniakiem :D a ten łańcuch to od krowy pożyczył chyba , no przeciez piszesz ,że nie złoty :D a srebrny :D hehe odczyścił krowi łańcuch i se na szyje zawiesił :P patrzyłaś na buty czy aby to nie filcoki w zależności od regionu gumofilce lub walonki :D pewnie schował pod nogawką cholewy :P

Gość wujek google prawde powie
czekaj czekaj jak cię cyganowi do rumuńskiego burdelu sprzeda ten twój boguś :D

Gość Janiaaaa.aaa
Pisząc o pierścionku, że szklany to miałam na myśli, że byle co, tandeta, bo jak inaczej nazwać pozłacane coś z niby brylantem? Rozumiecie? Zwykły pozłacany pierścionek z "niby" brylantem, wart może kilkanaście zł. Czytając Wasze komentarze już sama nie wiem co myśleć. Nic Wam nie pasuje i Bogdana, a to fryzura, a to że nosi elegancką skórę,a to że ma fajne srebro na sobie, a to że jeździ jak dla mnie fajnym samochodem. Może ten BMW E36 nie jest jakimś super autem za 100 tys. ale mi się podoba te autko, wygodne z fajnym wyposażeniem no i ładnie się prezentuje. A to, że rocznik z lat 90 tych, co z tego? Samochód ten wygląda lepiej niż nie które obecnie z salonu. Nazywacie go "wieśniakiem" i takie tam, dlaczego? Na jakiej podstawie się pytam? Do jego postury też się mylicie, nie jest na pompowany misiu, jest normalnej postury,a nie jakiś mięśniak. Dobrze mi się z nim rozmawiało, co prawda używa trochę słów nie cenzuralnych ale gada z sensem i mądrze, ma dobre poczucie humoru. Nic Wam w nim nie odpowiada, pasuje. A to zła fryzura, a to srebro nie takie, a to zły ubiór, samochód nie taki. Oceniacie go strasznie negatywnie, nie uzasadniając ani nie argumentując swoich wypowiedzi, większość opiera się o stereotypy.

Gość caly czas opis tego goscia
i tylko na tej podstawie mam kogos ocenic? troche to slabe..

Gość skórzana kurtka nie jest fajna
skórzana kurtka to obciach tak samo jak 25 letnia bmka , podejrzewam ,że starsza od ciebie ;) chyba ci prowokacja wyszła bo upierasz się przy swoim

Gość możesz chodzić z nim na siano
acha jakby był elegancki chodził by w marynarkach bądź garniturach , skóra elegancka nie jest :D nie masz pojęcia co to elegancja;) rób z nim co chcesz ale wszyscy jak widać dobrze wiedzą jakie typy się tak noszą ;) żeby byc wieśniakiem, alfonsem ,złodziejem i dealerem nie trzeba byc napakowanym ;) to że jest dresem można wykluczyć chociaż też niekoniecznie, może na odżywki nie ma ;)twoja sprawa co z nim będziesz robić ale nie zdziw się jak ten twój boguś da ci kiedys w pysk albo będzie jeździł sam bez ciebie na dyskoteki a ciebie będzie najchetniej zamykać w domu , nie będzie do końca jasno mówił czym się zajmuje i bedzie znikał na długie dni w "delegacje" np w tym czasie robiąc skoki na tiry albo na sklepy

Gość topik zamiera
autorka to kretynka albo niezła prowokacja;)

Gość Janiaaaa.aaa
25 letni samochód??? Specjalnie pytałam Bogdana i rok produkcji tego samochodu to 1997, więc ma 16 lat. Ma 16 lat ten samochód,a wygląda o wiele lepiej niż nie jeden samochód po 2000 roku!! I ja naprawdę nie wiem, co Wam się nie podoba w noszeniu skóry i posiadaniu łańcucha czy bransoletki, zegarka z srebra, może bez kitu po prostu zazdrościcie? Nie wiem... Może niech wypowiedzą się osoby, które właśnie się tak noszą lub podobnie. Mi się taki ubiór podoba, jest bardzo męski i pociągający, wzbudzający respekt, a nie jakieś sweterki, bluzeczki i koszulki z nic nieznaczącymi hasłami czy banerami, gdzie w wielu przypadkach osoby noszące takie koszulki nawet nie wiedzą co oznaczają napisy i loga na nich. ŚMIECH NA SALI!

Gość cooleezionne
Skoro jest taki zajebisty to po huj sie nas pytasz co o nim myślimy ?? Jesteś kurvą , materialistką i zwykłą szmatą ( jesli to prawda) albo głupim gimbusem ,gimgównem który robi prowokacje :O Taki ubior wzbudza respekt ? Haha wiesz co to znaczy dziecinko ? Respekt moze wzbudzic u mnie prezydent Iranu albo prezes Google'a lub Microsoftu a nie jakiś łysy pajac w starej Beemce w skórzanej kurtce ( pewnie sztucznej )...srebrny łancuch haha, na złoto lub platyne nie było go stać ? Dlaczego nie nosi kolczyków z diamentów ? Zegarek ze srebra ... znasz zegarki Rolexa ,IWC Schaffhausen , Tag Heuer , Patek Philippe ,Audemars Piguet ??? Pewnie te nazwy Tobie ani twojemu chłoptasiowi nic nie mówią , bo niby skąd? Jesli ty sie jarasz starym gruchotem , łysym łbem ,skórzaną kurtką i tandentym krowiakiem na szyi. a teraz z łaski swojej W Y P I E R D A L A J z tego forum bo Twoich wypocin nikt nie chce czytać. 🖐️

Gość Janiaaaa.aaa
Kto nie chce nie musi czytać i odpowiadać w tym temacie... Reszty nie będę komentowała... Powiem tylko tak Tobie może się nie podobać czarna skóra (prawdziwa) i taki czy inny ubiór, a mi czy innym może się podobać. Ja bynajmniej nie uważam aby taki łańcuch czy bransoleta, czy nawet zegarek były tandetą. Przecież wiadomo, że Boguś nie jest jakimś nie wiadomo jakim bogaczem ale nazwałabym go wyższą klasą średnią, bo na biednego nie wygląda. Czy będę z nim jeszcze nie wiem ale patrząc z perspektyw życiowych to chyba lepiej na tym wyjdę jak będę z Bogdanem niż z obecnym i nie patrzę tu tylko z perspektywy pieniędzy choć trochę też. W moim obecnym związku i z moim narzeczonym z którym jestem zaręczona wieje nudą już teraz, co będzie po ślubie za kilka lat? On jest po prostu nie zaradny życiowo, co z tego, że skończone studia jak zarabia nieco ponad 2 tys zł miesięcznie na rękę. Boguś jest po zawodówce, a jest bardziej zaradny życiowo. Ma fajny jak dla mnie samochodzik, dobrze się ubiera, jest zadbany, ma własne mieszkanie no i jest taki wyluzowany z poczuciem humoru. Powiedział mi, że jakby zarabiał ponad 2 tysie na miesiąc to by mu wstyd było. No i tak właśnie pisze na forum, bo muszę się wygadać i chciałam usłyszeć zdanie innych. Ogólnie nie mam takich zaufanych koleżanek, którym mogłabym się wygadać, zaraz by mnie obgadały albo mi odbiły Bogusia.