Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janiaaaa.aaa

Z kim Wam się tak ubrany facet??

Polecane posty

Gość nie mój typ nie mój styl
podejrzewam ,że autor tego żałosnego topika sam sobie odpowiada ;)

Gość perfumeryjek
pozory mylą takie osoby czasem tylko tak wyglądają (z własnego wyboru) ale naprawdę potrafią być sympatryczne i do rany przyłóż pozatym zauwazyłęm że w głębi serca im bardziej ktoś wygląda na zbira tym jest bardziej czuły i wrażliwy (ale też nadwrażliwy CZASEM)

Gość orginalus
Przeczytalem caly ten temat i musze powiedziec ze krew mnie zalewa...

Gość orginalus
Sam jezdze stara BMW E30 z 1990 roku ,jezdze nia juz prawie prawie 10 lat, nie dlatego ze nie stac mnie na inny samochod tylko dlatego ze jest to jeden z najlepszych samochodow jekie kiedykolwiek byly produkowane dzis takich aut sie juz nie robi. Prosty w obsludze ,tani w eksploatacji ,nie zniszczalny auto ma 23 lata wyglada i jezdzi lepiej niz nie jeden 5 latek. Co do ubioru Bogusia to tez kiedys nosilem krowie lancuchy ale dzis zeczywiscie sa nie modne, podobnie skora czy dresy nie moj styl wole czarna kurtke z materialu od Armaniego koszule Prady i do tego niebieskie dzinsy ,dzis jest modny nieco wygladzony styl ale ja sie komus podoba taki to jego sprawa. Najabardziej wkuzylo mnie tutaj podejscie pieniaczy do marki BMW zapewne wiekszosac z was jezdzi jakims gownem bo nie macie pojecia o samochodach .Dzis zeby znalesc porzadne klasyczne BMW trzeba sie sporo natrudzic i znac sie na samochodach poniewaz 90 % BMW z lat 80-90 tych to zajzdzone do cna zgnite swiezby wiec jesli Bogus mial jaja i znalazl takie auto (mam nadzieje ze nie jest ono w wersji sedan tylko coupe) to szacun dla Bogusia.