Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak zombie...

Dlaczego mój półroczniak nie śpi, czy to zęby czy głód?

Polecane posty

Witam Mam taki problem, że oje prawie półroczne dziecko do tej pory ładnie spało w nocy, jest karmiony piersią i raz lub dwa razy dziennie dostaje słoiczek. Od jakiś trzech tygodni jednak budzi sie co 2-3 godziny na jedzenie. Zaczęłam więc ściągać mleko na wieczór i zagęszca je kleikiem ryżowym lub kukurydzianym. Pierwsze dwie noce po takiej "nowej kolacji" przespał po 9 godzin i już myslałam że wróciło wszystko do normy ale znowu zaczął się budzić co 4, godziny, potem co 3 a dziś co dwie. I on budzi się na jedzenie, nie tylko żeby possać ale faktycznie słyszę jak je, tak z 10 min i spi dalej. I teraz juz sama nie wiem co robić, czy ściągać więcej mleka i zagęszczać dalej czy może to idą zęby, ale czy przy zębach by jadł? Dodam, że na noc robię mu ok. 200 ml mleka i 7-8 łyżeczek kleiku. Jeśli ktoś miał podobnie to niech pisze, to chociaż się pocieszę, że nie jestem z tym sama :)

Gość fabian z miasta
nie śpi bo ma nowotwór mozgu

Aż tyle dajesz kleiku, a jak z koopkami? Mój jak zje o 20 mleczko to budzi się o 01 i o 06 na mleczko i zjada około 170 za każdym razem. A smarowałaś ząbki jakąś maścią? Może spróbuj, to będziesz wiedziała czy to ząbki.

boję się, że zdechnie moze dlatego, że mąż często bije dziecko

To wyżej to podszyw, fabian z miasta rozumiem, że może mój temat Cię śmieszy bądź wkurza, ale żeby zaraz takie rzeczy pisać? Takich rzeczy nikomu sie nie życzy. Lara Lara nie ma problemu z załatwianiem się, i własnie to mnie zastanawia, że tyle je a i tak się budzi na jedzenie już nawet po 2 godzinach.

wody absolutnie nie chce, dwa łyki i jest płacz więc daję pierś, zjada w 10 min i śpi. Mam od dwóch dni nawilżacz powietrza i jest to samo, spróbuję z żelem na dziąsła. Dzięki za radę i normalne wpisy :)

Gość kasia mloda mama 29
jestem pewna,ze dzis w nocy umrze

Gość mamamamamammmmm
Po prostu szkoda słów...

A może za mało zjada w dzień? Spróbuj z żelem na ząbki, u nas Calg.. pomaga. powodzenia