Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 tygodni

wychodzące ząbki?

Polecane posty

Gość 10 tygodni

moj synek ma 10 tygodni. czy to mozliwe ze zaczynaja mu wychodzic zabki? od kilku dni jest marudny, strasznie sie slini, wklada raczki do buzi, placze bez powodu i nie chce jesc. wydaje mi sie ze na ząbki to za wczesnie jest ale moze wy wiecie czy to jest mozliwe.

Gość 10 tygodni
i przez te 7 mieciecy jest taki marudny? ja juz niewiem co mam zrobic zeby synus sie troche uspokoil.

Na ząbki zdecydowanie za wcześnie, ale mój też jak miał 2 miesiące to się ślinił. A może to ucho? Gorączkuje, potrząsa główką inaczej niż zwykle?

Miał takie okresy co jakiś czas, że był bardziej marudny niż zwykle... Na zęby to jeszcze za wcześnie, to że wkłada sobie paluszki do buzi i się ślini to normalne chyba, bo mój tak miał. A to że marudzi może być z innego powodu... może mieć np kolkę.

Gość 10 tygodni
goraczki nie ma i ogolnie nic mu nie jest. a kolki owszem ma ale zachowuje sie przy nich zupelnie inaczej. nie jest marudny tylko wrecz wrzeszczy jak by go ktos ze skory obdzieral. a wiecie co moze byc powodem tego ze nie chce jesc?

Gość 10 tygodni
niestety nie. poje mm odkad skonczyl 2 tygodnie.

Gość 10 tygodni
pije mialo byc

Ja też nie karmiłam piersią. A jakie mleko podajesz? I czy HA? Podobno HA ma gorszy smak i dzieci często nie chcą go pić...

Gość 10 tygodni
od poczatku pije nan ale zaczynamy zmieniac mleczko na hipp bo po nanie ma straszne problemy z kupka. i odrazu powiem ze te problemy z jedzeniem sie pojawily zanim zaczelam zmieniac mu mleczko.

Gość 10 tygodni
od poczatku pije nan ale zaczynamy zmieniac mleczko na hipp bo po nanie ma straszne problemy z kupka. i odrazu powiem ze te problemy z jedzeniem sie pojawily zanim zaczelam zmieniac mu mleczko.

Czyli to nie chodzi o mleko... A kiedy zaczęły się te problemy z jedzeniem? A może butelka maluszkowi nie odpowiada? Ja miałam tak że mój chciał tylko z jednej pić innych w ogóle nie tolerował...

Gość 10 tygodni
butelki tez nie zmienialam od poczatku. juz sama niewiem czemu on nie chce jesc. strasznie malo je.

Gość 10 tygodni
dzisiaj np wypil od rana do tej pory 450 ml. a wczesniej jadl duzo wiecej nawet 900 ml na dobe. na wadze przybiera. przynajmnije tak mi sie wydaje bo napewno nie chudnie. i rosnie tez. widze po ciuszkach. u lekarza bylam niecale 3 tygodnie temu to mowil ze bardzo dobrze na wadze przybiera.

Gość 10 tygodni
nie mieszkam w polsce a tu nie ma mrozow. prawie codziennie jestesmy na spacerku tylko dzis nie bylismy bo padal snieg z deszczem. ale jak ladnie sloneczko swieci to nawet ze 2 godziny jestesmy na dworzu. oczywiscie sprawdzam caly czas czy maly nie marznie.

to może ma taki okres. Postaraj dokładnie obserwować maluszka. Za dzien, dwa jak się z jedzeniem i marudzeniem nie poprawi to idż do lekarza, jak sie bardzo tym denerwujesz, bo tutaj nikt nie jest w stanie prawidłowej diagnozy ci powiedzieć. Buziaki i powodzenia.

Gość 10 tygodni
dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. oj obawiam sie ze wiecej pomoga mi mamy tu na forum niz lekarz:) bo tu niestety dobrych specjalistow nie ma. pozdrawiam