Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wróciłam:)

Polecane posty

Gość fan pupy Jennifer***
Witaj Skarbie, kiedy dodasz jakieś słodkie foteczki :)

Gość fan pupy Jennifer***
fajnie 🌻

Gość teaz poznalam
Jennifer czy ty palisz lub palilas kiedys papierosy?

Gość ooffeerrmmaa
600 zl?! taka taniocha?!

Gość yugktuk
jenny, wypierdalaj miliarderko za 5 zł 🖐️

Gość lubie cieeee
Jenny wiem, ze ty znasz sie na modzie. Moglabys mi doradzic w co mozna sie ubrac na pierwsza randke z facetem poznanym na necie, idziemy do pizzeri. Jestem mniej wiecej twojej budowy, mam 170 wzrostu i waze 62 kg. Prosze doradz mi jakis zestaw bede bardzo wdzieczna.

Gość podszywie jestes super
ty jennifer jestes jakas popiedolona, serio.

jeansy rurki ciemne:) do tego biała klasyczna bokserka i na to koszula jeansowa z podwiniętymi rękawkami:) najlepiej jakby to była jasny jeans .Koszula powinna byc nieco luźniejsza a co do butów kozaki albo najlepiej jakieś krótkie botki :) .Ten zestaw może nie jest jakiś mocno wiesz sexowny ,ale uważam że neutralny;

są pełno neonowych ciuchw i toerebek,szał z tymi kolorami:) mówie ci .kupiłam sobie dzisiaj 2 fajne bluzki i spodniczkę plisowana w kolorze koralowym:)

Gość 170 cm i 62 kg
to raczej nie jesteś podobnej budowy co Jennifer,ważysz pewnie z 10 kg więcej niż ona

Kurcze własnie wszędzie czytalam,ze wyciskacz łez a ja nie lubię smutnych filmów hehe:)a jest w nim chociaz troszke czegos z komedii?:)

ach, a ja kasy nie mam :O:O Puste konto :O Tak coś czuję, że do kwietnia sobie poczekam :D:D Ale ja w gruncie rzeczy nie mam nawet nastroju na zakupy :):)

ale podejrzewam ,że do wiosny to bedzie jeszcze pełno "nowych" i fajnych rzeczy w sklepach:) a czemu nie masz nastroju:(?

Gość strusiak
jenni na ktorej randce poszlas z mezem do lozka???

a ja bym nie laczyla jasnego dzinsu z ciemnym dzinsem... nigdy mi sie takie cos nie podobalo i w zyciu bym sie tak nie ubrala. ja bym proponowala koszule w kratke np do tych dzinsow ciemnych zamiast tej koszuli z jasnego dzinsu....

niezadowolona ze szkoły jestem :O w w dodatku przyjaciółka moja się przepisała do innej i już całkiem porażka...a przepisać się nie mogę bo rodzice mi nie pozwalają... ferie się kończą :O:O katastrofa jednym słowem 😭

nie wiem która to była randka ale od poczatku sierpnia do 7 pazdziernika gadaliśmy na gg znaim się spotkaliśmy ..i od tego czasuw marcu chyba czyli ok.6 miesięcy na to wychodzi

sktizo no to faktycznie nieciekawie ,wspólczuję ci że musisz do szkoły chodzić a czasy liceum kiepsko wspominam ,b miałam popier... klasę.Nie da sie rodziców jakos przekonać?

Gość strusiak
jasne 6 miesiecy ahahaha