Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

1000ZŁ CZY 1400zł

Polecane posty

kochani, pomóżcie, mam okazje kupić suknie ślubną, 1000zł uzywana, 1400zł nowa, to samo, ten sam model, co byście wybrały??

Gość miedzynarodowka 32666666666666
nowa po con po kims smierdziucha nosic.

Gość zejdi
nową

Nowa!!! Po kims bleee....pozatym to tylko 400 zl roznicy a slub bierzesz tylko raz!!!!! Tak przynajmniej zakladamy:D

tez tak myśle, tylko ta używana to ma troche tych sławnych kryształków swavorskiego czy jakoś tak, myśle albo nad nową albo niech mi spusci z ceny, jakieś 700-800zł bym dała, suknie mierzyłam, fajnie sie w niej czuję,

CZY JA WIEM, bez tych kryształków też jest piekna, na dzień dzisiejszy dziewczyna mi spusciła 500zł bo chciała za nia 1500zł, ale kusi mnie ta nowa, bo co nowe to nowe, te kryształki są na górze sukni nie są aż tak bardzo zauważalne, nigdy za tymi kryształkami nie przepadałam, ale suknia bardzo mi sie podoba, i jeszcze teraz mi sie udało w jednym mieście że są 2 identyczne suknie, nowa i używana, dziewczyna za swoja suknię dała ponad 2tys, przez te kryształki, chyba jej napisze że dam 800zł, a jak nie to kupie nowa

Powiem Ci tak...czy te krysztalki maja dla Ciebie az takie znaczenie??? Wydaje mi sie ze nie...:) Dlatego ja bym kupila nowa,i tak nikt na slubie nie bedzie wiedzial ze to swarovski ,na plecach tego nie bedziesz miec napisanego,a piszesz z esa malo zauwazalne,tak jak mowisz nowa to nowa....:D

te kryształki dla mnie nie mają znaczenia, zobaczymy czy jeszcze zejdzie z ceny, jak nie to kupię nową, dziękuję wam bardzo