Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thmhk,

Dlaczego ludzie kłamią gdy prosi się ich o szczerą opinie nt wyglądu?

Polecane posty

Gość thmhk,

Dlaczego? Przecież logiczne jest że mamy lustro i pytamy innych żeby obiektywnie ocenili i doradzili co można zmienić.Brzydka osoba może usłyszeć że jest śliczna,a przecież widać doskonale,że NIE.

Gość thmhk,
no?:)

Gość thmhk,
wypowiadać sie

Gość merida ida
ja nie kłamię :classic_cool: jak ktoś mnie pyta co myślę (o wyglądzie, planach, dziecku, mieszkaniu i innych) to mówię szczerze. niestety niektórzy nie potrafią znieść, że ich mieszkanie jest tandetne a dziecko całkiem przeciętne i wygląda jak setki innych niemowlaków. cóż. nie mój problem.

Gość czereśniakałełe
daj foto to ci powiem :)

Gość leszcz z gatunku debili
bo prawda zawsze Cię zaboli :D:D:D:D:D

Gość thmhk,
Jezeli ktos pyta o SZCZEROSC to wiadome ze jest nastawiony na szczera opinie ktora nie zaboli a zmotywuje do działania. chyba ze mowisz o plastikowych lalach,czekajacych na sweetasne komentarze.

To czasami jest aż okrutne. Lepiej nic nie mówić, niż takie kłamstwa np fejsbookowe ściemy do koleżanki szkolnej niewidzianej od 10 lat "jak ślicznie wyglądasz, jak ładnie Ci w tych włoskach". A Kobieta na oko dodatkowe 60kg, zaniedbana, tłusta szopa na głowie. Raczej chyba zdaje sobie sprawę, że nie wygląda dobrze.

Gość thmhk,
Nie mowie o facebooku,nawet nie mam tam konta.Wiadomo od znajomych nie uslyszysz raczej chamskich tekstow. Np ja mam problemy z samoocena, do tego depresje i ogolnie zaburzone postrzeganie siebie i swiata,dlatego pytam o ocene obiektywna, a ludzie zamiast szczerze KŁAMIĄ,a skąd wiem-potwierdzenie mam w realnym swiecie

Gość thmhk,
dodam że o opinie prosze obcych mi ludzi,wiec nie wiem na czym im zalezy i jaki mają w tym cel

Gość Hexerei
poniewaz ludzie tak naprawdę nie chcą szczerosci. wolą pocieszające kłamstwa. znam wiele osob, ktore smiertelnie obraziły się na mnie... własnie za szczerosc...

Gość thmhk,
ja bym się nie obraziła,wręcz przeciwnie