Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Mijka_

Tęsknie za Narzeczonym a tu jeszcze 6 dni zanim Go zobaczę:(((:(((:(((:(((

Polecane posty

Gość petabell
a gdzie on?

Gość łaskotek0987890
im więcej o tym myślisz tym gorzej, znajdź sobie jakieś zajęcie i choc na chwile oderwiesz się od tych mysli :) ja mam swojego na szczeście przy sobie :) to już nidługo

Mijka ,nie wyjezdza,mieszka w Wielkiej Brytanii od kilkunastu lat ,poznalismy sie jak tam byl,a ze mialam duzo niezalatwionych spraw w Pl to mussialam zjechac na kilka miesiecy...ehhh...wiem co to znaczy:(

Gość koniecznie idz
bez rpzesady- co to jest 6 dni? nie rpzesadzaj

Teraz juz jestesmy razem...bylo ciezko,ale my praktycznie cdziennie widzielismy sie na skypie:D zawsze to cos...:D

Ja z moim narzeczonym widuje się prawie codziennie od 6 lat:) I to nie ja nalegam,zebysmy się tyle spotykali tylko poprostu on uwielbia moje towarzystwo i chce się cały czas spotykac:) Ale dzisiaj siedzę bez niego bo był w pracy do 19 i jutro to samo :( Ale zarabia na wesele i za troszke ponad rok juz się nie będziemy rozstawac nawet na 2 dni:D P.S. przez te 6 lat najdłuzszy okres w ktorym się nie widzielismy to 4 dni :D

Gość vikcia123
ja od marca zaszłego roku jestem w związku na odległość i w tym czasie widzieliśmy się tylko 3 razy więc nie przesadzaj że jeszcze 6 dni a ja jaj ale dużo........

DOBRZE 3 RAZY ALE my bylismy codziennie razem itd itd dlatego jest tak ciezko bardzo jestesmy przywiazani do siebie.....

_Mijka_ rozumiem Cię,bo my tez hestesmy do siebie strasznie przywiązani i nawet 2 DNI to dla nas duzo co dla innych moze wydawac się smieszne :)

on tez zarabia na wesele.chcemy jeszcze w tym roku prawdopodobnie w grudniu a najdłuzej nie widzielismy sie miesiac ale to na samym poczatku a teraz od prawie 7 lat codziennie bylismy razem

i nie rozumieja tego osoby które z Nikim nie są nie były związane...

_Mijka_ ciesze się,ze są takie pary jak ja i moj narzeczony przywiązane do siebie:) a kiedy się spotkacie?:)my w poniedziałek:)

Gość vikcia123
zanim nie wyjechał to też widzieliśmy się codziennie przez 3 lata.

Gość Zlote Serdusio
Serdecznie zapraszam na mój sennik, ktory jest na moim blogu ( jest juz ponad polowa!) zaczyna pojawiac sie tez savoir vivre napewno bedzie tez Imiennik i wiele innych ciekawostek http://sennik-dreamer.blogspot.com/ *** sprawdz co dzis w nocy Ci sie snilo*** :*

Gość vikcia123
prawdziwa miłość :)

Gość vikcia123
rozmawiamy przez telefon prawie codziennie a czasami pisze do niego listy

Gość vikcia123
ale na dlugo ten twoj wyjechal?