Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony smok .

kiedyś to zrobię

Polecane posty

Gość czerwony smok .

witam. Mam 20 lat. Jestem trochę dziwny. Wiem ze inny niż otaczający mnie świat. Otoczenie. Nie lubię ludzi. Nudzi mnie ich towarzystwo, rozmowa. Ale do rzeczy. Kupiłem dziś w sklepie zoologicznym świnkę morska i.... Poderżnąłem jej gardło. Patrzyłem jak sie wykrwawia, jak jej ciało tańczy w konwulsjach. Nie jestem złym człowiekiem. Jestem dobry, nikogo nigdy nie skrzywdziłem. Ale ciekawi mnie anatomia ludzką. Lubię czytać oglądać o seryjnych mordercach. Lubię symbolikę. Fantazjuje o tym co by było gdybym kogoś zabił. Gdybym zaczął być seryjnym mordercą. Wyprowadził swoje fantazję w życie. Calą symbolikę. Wiem ze to było by złe. Ale to ciekawe. Inne niż wszystko co mnie spotkało w życiu. Nie mógłbym zabić człowieka. Chociaż bezdomny albo dziwka. Po takich ludziach nikt by nie tęsknił. Sam nie wiem. Rozumiem ze moje myśli są chore. Panuje nad tym. Ale one sprawiają mi przyjemność. Co jeśli kiedyś wprowadze je w życie...

Gość czerwony smok .
nawet takiemu bezdomnemu by to pomogło. Nie musiałby sie męczyć w nędzy. Zabrałbym go do domu, kupił mu wódkę. I dopiero potem go zabił. Ciało bym rozczłonkował. Oddzielił mięśnie od kości. Zobaczył na żywo jak człowiek wygląda w środku. Szczątki bym spuszczał w toalecie. Kawałek po kawałeczku. Codziennie po troszku pozbywal sie dowodów. A kości bym wyrzucił w jakimś lesie. Moźe by ktoś je znalazł i zaczęli by pisać o mnie w gazetach :)

Gość 67par
Zastanawiam się czy to prowokacja czy piszesz to na serio... Pomyśl co by było gdybyś Ty wpadł w ręce takiemu mordercy albo ktoś z Twoich bliskich,rodziny... Skoro liczysz się z tym,że kiedyś wprowadzisz to w życie to już straciłeś kontrolę, uświadom to sobie i zrób z tym coś póki jeszcze na to czas.

Gość 67par
Bezdomnemu pomógłbyś raczej gdybyś pomógł mu wyjść z bezdomności, a nie tak. Nie jesteś Bogiem żeby wybierać kto ma żyć a kto nie. A Ty chciałbyś,żeby Twoje ciało po śmierci ktoś spuścił w kiblu? Jak Cie anatomia i ludzkie ciało interesują to idź na lekarza.

Gość 67par
poza tym ludzkie wnętrzności są bardzo podobne do świńskich. Lepiej świnie zabij, przynajmniej jakiś pożytek będziesz miał...

Gość a ruchal bys flaki
tym zwlokom pozniej po pocieciu?

Gość raz na 3 lata
a widziałeś to? http://wiadomosci.wp.pl/title,Nie-do-wiary-wystawa-ludzkich-cial-w-Warszawie,wid,10873606,wiadomosc.html?ticaid=1de77&_ticrsn=3 byłam na tej wystawie, można zobaczyć jak wygląda ciało, nie trzeba nikogo zabijać

Gość a ruchal bys flaki
jaa cie znowu jakis pseudopsychopata

Gość czerwony smok .
właśnie :) nie jestem bogiem. Ale mógłbym zdecydować kto i jak zginie. Czy to nie przymioty boga? Wyzbylibyście sie takiego uczucia? Panowania nad życiem i śmiercią innych ludzi? Niesamowicie mnie takie fantazję nakręcają :) myśląc o tym zapominam o bożym ;) świecie. Godzinami leże i rozmyślam. Samo planowanie daje mi wiele satysfakcji. Kiedyś chciałem pracować w kostnicy ale mnie nie przyjęli. Nie kręci mnie gwałcenie zwłok. Ani torturowanie ludzi. To dla mnie okrutne. Myślę o odbieraniu życia w sposób bezbolesny. No i ludzi bezwartościowych dla społeczeństwa. Chociaż dziwka jest pożyteczna to jednak nie miałbym wyrzutów sumienia :) wiele mężczyzn zdradziło z nią żonę. Zeby dostać sie na medyczne trzeba dużo wysiłku włożyć i jest to nudne. I fajne by było uczucie bezsilności prawa i niemożność powiązania mnie z jakimkolwiek morderstwem. Nie ma ciała nie ma zbrodni. Dla mnie ludzie to szare bydło. Nie ma dla mnie życie większej wartości. Ale nie skrzywdziłbym matki, ojca, dziecka. Osób pożytecznych, w większym bądź mniejszym stopniu :)

Gość czerwony smok .
na kościach wyrył bym jakieś znaki, kości bym wygotował w wodzie zeby ładnie wyglądały a czaszkę podrzucił gdzieś w bramie pozapalał świeczki jakieś przedmioty położył obok :) ten kto by je znalazł przeraził by sie. Poczuł dreszcz, jak w horrorze by sie poczuł :) te chwilę zapamiętał by do końca życia. Tylko musiałbym wyciągnąć jakoś mózg. Albo bym go ugotował w czaszce. Ciekawe jakby wyglądał. Ciekawe jaki przydomek by mi nadała prasa. Kolekcjoner kości :) jak ten film :) Naprawde nie jestem złym człowiekiem. Każdy ma swój patent na nudę. Myśli którymi zajmuje umysł. Chciałbym ofiarze patrzeć w oczy i widzieć jak uchodzi z niej życie.słyszeć jak wydaje ostatnie tchnienie.

Gość czerwony smok .
chyba kupię sobie kota. Psu bym nie mógł poderżnąć gardła. Zobaczę ile zajmie mi pozbycie sie ciała. Nie musicie mi nic odpisywać. Pisanie tutaj przynosi mi ulgę. Uchodzi napiecie :)

Gość vxcxvcx
idź do psychologa, albo i psychiatry mówię Ci bo w końcu kogoś skrzywdzisz i pójdziesz do więzienia na resztę życia a tam od razu skapują, że nie grypsujesz i będziesz zwykłym cwelem więziennym

Gość czerwony smok .
nie dam sie złapać, od ponad roku poznaje metody kryminalistyki oczywiście amatorsko ale jednak. Nic nie wiesz, morderca w więzieniu na starcie ma szacunek. Nie gwałciłbym dzieci tylko mordowal bezdomnych albo dziwki. Ludzi gorszej kategorii :) nie czuje potrzeby zeby iść gdziekolwiek bo moje myśli nie są natrętne jestem zdrowy na umyśle. Panuje nad tym :) tylko mam takie fantazję. Puki co. Nie myślę o tym ciągle. Mam pracę :) kilku bliskich znajomych. Małe kuzynki z którymi uwielbiam spędzać czas :) bawić sie. Są słodkie mają 4 i 6 lat :) sympatyczne pyszczki mają :)

Gość different***
Moja siostra kiedyś miała świnkę morską i ciągle jebało nią w jej pokoju.W ogóle nie rozumiem jak można trzymać jakiekolwiek zwierzęta w domu.Jak można mieszkać z psem lub kotem pod jednym dachem.A jak słyszę jak ludzie opowiadają,że kot chodzi po stole na którym się je albo pies śpi na łóżku na którym potem śpią ludzie,obrzydliwe. Wydaję mi się,że człowiek im bardziej prymitywny tym bardziej mu to nie przeszkadza.Miałem kiedyś taką znajomą która miała kota.Ten kot jej często uciekał i nie było go po parę dni.Wracał jak obleciał wszystkie śmietniki w około a ona pozwalała mu się wtedy lizać po twarzy,to było tak obleśne.

czerwony smok a masz świadomość, że wcale nie jesteś tu anonimowy?

Gość czerwony smok .
jestem anonimowy bo nie podałem żadnych danych :) Kota bym nie mógł mieć. Lata po gownach z kowety a potem tymi łapami chodzi po stole i talerzach. Fu ! Psy są bardziej higieniczne :)

Gość 67par
nie musisz podawać żadnych danych. moderatorzy tej strony mają Twoje IP skoro tu piszesz. Skoro masz zamiar robić coś takiego to ty jesteś bezwartościowy. Wyobraź sobie że prawie każdy z tych morderców, którzy teraz odsiadują dożywocie myśleli o "bezsilności prawa i niemożności powiązania ich z jakimkolwiek morderstwem". Za dużo się naczytałeś książek typu Czerwony smok i milczenie owiec i myślisz że będziesz np jak hannibal lecter, inteligentny, nietuzinkowy i sprytniejszy od wszystkich,że mimo wszystko będziesz górować. prawdopodobnie nie wymyślił byś nic swojego tylko zerżnął ideę z książek tego typu. to nie USA tylko Polska. W pierwszym poście pisałeś że nie lubisz ludzi, teraz piszesz że uwielbiasz swoje kuzynki, już to pokazuje niespójność twojego myślenia bądź kreowania postaci za którą chciałbyś uchodzić. Na pewno ludźmi gorszej kategorii nie są bezdomni, już prędzej tacy psychopaci.

Gość czerwony smok .
pisze z telefonu na kartę, nie posiadam swojego numeru ip. Pozatym nic nikomu nie zrobiłem, nie licząc świnki morskiej. To pewnie kolejny temat prowokacja ktoś bardzo sie nudzi.... magia internetu :) Już prostuje, chodziło mi o towarzystwo ludzi nowo poznawanych np na studiach. Mam kilkoro znajomych z podstawówki :) widuje ich w wekendy i tyle mi starczy. A dzieci lubię, od tak poprostu bo są słodkie :) nie męczy mnie ich towarzystwo, przeciwnie ciekawi :) Lubię grę aktorską Hopkinsa w trylogii ale to tylko film i książka. Ludzie są różni. Jak już wypominałem nigdy bym nie skrzywdził normalnego człowieka. Po bezdomnym nikt nie będzie tęsknią, po dziwce też. Gardze alkoholikami bo mój ojciec nim jest. Pochodzę z bogatego domu. Tatuś kupił mi mieszkanie, takie zadość uczynienie za zjebane dzieciństwo. Żałosny jest, moźe będzie pierwsza moja ofiarą... to tylko fantazję, wiem ze chore ale cóż poradzę ze to mnie podnieca :) Narazie skupiam sie na wykształceniu. Bez tego nic nie zrobię. Racja to Polska a nie Usa :) policja jest ułomna. Warto zaznaczyć ze nic nie zrobiłem. A ty mną gardzisz, jestem kolejna zagubiona owieczką której potrzebna jest pomoc..... moźe takie myślenie Ci pomoże zaakceptować moje fantazję :)

przecież ten temat założy ten idiota offerma i zjeeb i jego setki innych nicków !!!!! napisał że pisze na forum z telefonu na karte a podobne tematy zakładał kiedyś cały czas - dołączcie się do mnie i zniszczmy tego chorego psychicznie śmiecia!!! MYŚLCIE LUDZIE ON SIĘ WAMI BAWI 24 na dobe to jakiś psychol !!!

Gość czerwony smok .
proszę o nie wypowiadanie sie osób które nie mają nic do dodania do tematu. Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i co umie zrobić...... :)

Gość 67par
mam wrażenie że teraz chcesz wybrnąć ze swojej nieuważności. ja nikim nie gardzę. i myślę że takie sugestie w których są zawarte groźby wyglądają trochę na niedojrzałość psychiczną. mam do ciebie pytanie. po co tu piszesz? żeby zaintrygować ludzi,żeby próbowali ci to wyperswadować? zjeeb i offerma musi zdechnac myślę to nie jest ta sama osoba o której piszesz bo ten cały zjeeb nie jest na tyle inteligentny żeby przeczytał chociaż jedną książkę w życiu.