Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsdffdsf

mowi ktos po rusku? Czy bylby ktos tak uprzejmy...

Polecane posty

Gość fdsdffdsf

i przetlumaczyl to dla mnie? Два негра разговаривают в баре: - Ты не замечал, каждый раз, когда трахаешься с белой женщиной, то на глаза вдруг наворачиваются слезы, будто что-то вспыхивает в глазах, даже в носу непонятное жжение. - Да, со мной такое же каждый раз. - Как ты думаешь, почему? - Думаю, это газовый баллончик...

Gość fdsdffdsf
yyyyy, to jakis zart mam nadzieje

Gość Nie paryżanka...
gazowy balonik

{dwaje minute razgaztawane w garnku : tri nie zamieszać, każdy raz, kożda trachajesja s biełom chenijną, to na glaza wdrug naworanwafitsja slezwi, gudto szto to wsliwegowiet w glazach, dache w nocy negonjatnoe chenie} :classic_cool:

Gość chodzi o to, że
jeden murzyn pyta drugiego, czy jak dyma białą kobietę to ma łzy w oczach i z nosa leci i dlaczego tak się dzieje. A drugi odpowiada, że to od gazu łzawiącego. dla niekumatych: murzyn może co najwyżej zgwałcić białą kobietę.

Gość vvvooovvv
Dwa czarny mężczyzna rozmawia w barze: - Nie zauważyłeś, za każdym razem fuck z białą kobietą, a jego oczy nagle wytryskującej łzy, jeśli przerwy coś w oczach, nosie, nawet w obcym spalania. - Tak, dla mnie jest to samo za każdym razem. - Jak myślisz, dlaczego? - Myślę, że to zbiornik gazu ...

{Да, со мной такое же каждый раз. - Как ты думаешь, почему? - Думаю, это газовый баллончик...} {da, co mnije takoje że każdim raz. jak twai dymaczek, nowemy? dymafi, szto razowie balonik} {ogólnie - bylo dymanko i kądome penkło jak balone, czaiste?} :classic_cool:

Gość fdsdffdsf
dziekuje pieknie :)