Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23tc 11.02

23tc

Polecane posty

Gość 23tc 11.02

witam jestem w 23 tc chcialabym sie dowiedziec jakie mialyscie brzuszki mw w tym tyg i ile wzrostu wagi , bo moja mnie troche niepokoi przybralam 2 kg (najpierw w ciazy 4 schudlam 4msc wymiotowalam) a moj brzuch wyglada tak jakbym sie porzadnie najadla...

22 tydzien dwa kg w przod nie wymiotowalam,3 ciaza,brzuszek pileczka widoczna ale mie mega,dziecko ma spory rozmiar,jesli lekarz mowi,ze ok to tylko sie cieszyc bo rozstepow nie bedzie i lzej ciaze sie przejdzie ;)

Gość 23tc 11.02
niestety rozstepy sa,alle na piersiach moja 1 ciaza

Gość ahahahahaa
j

Gość 25 t y d z
jestem w 25 tyg. 4.5 kg na plusie. To moje 1 dziecko. Brzuch w koncu zaczal sie bardziej uwidaczniac ale ciagle zdarza mi sie slyszec ze jest nieduzy ;).ok 88cm. I tak faktycznie chyba jest. Wymiary dzidzi z usg o pare dni wieksze niz przypada z terminu OM.

Ja jestem w 22 tygodniu, przytyłam ok 5 kg. Brzuszek nieduży, mało kto mi daje prawie już 6 miesiąc;-) aż się czasem stresuję. Ale dziecko ma dobre wymiary.

Hej :) ja jestem w 22 tc, od początku przytyłam 5,5 kg. zawsze byłam drobna i szczupła a teraz brzuszek już jest widoczny :) też często słyszę, że jest mały ale każda z nas sama wie po sobie ile jej urosło :)

jestem w 2 ciazy i juz niemalze od 2 mies czulam sie jak wzdeta-moje sadelko po ciazy poprostu nie wypielo i juz prawie od poczatku czulam sie zle bo grubo...teraz mam spora pileczke, przytulam 3kg i ogolnie dokuczaja mi zylaki, bol krzyza i skurcze lydek,buuu, A wy jak sie czujecie..??

Gość gość
ja w 40 tygodniu wyglądałam na góra 6 miesiąc a chudzinką nie jestem więc nie martw się, tylko pytaj lekarza na każdej wizycie o pępowinę, u mnie okazałą się owinięta wokół szyi brzuszka i nóg i boski lekarz nie zauważył przez co malutka rzeczywiście urodziła się malutka niecałe 4kg bo się podduszała od dłuższego czasu

Gość gość
nie całe 3kg miało być