Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2landryna2

Matura!! Help me!!

Polecane posty

Witam! Bardzo pochopnie wybrałam mój temat maturalny i dlatego bardzo proszę o pomoc. Temat brzmi "Język współczesnych kibiców. Omów i scharakteryzuj". Potrzebuje jakieś strony internetowe, tytuły ksiązek, czasopism w których mogę znaleźć coś na ten temat... Z góry dziękuję!! ;)

Gość 67par
no powiem Ci że na prawdę bardzo pochopnie. Bo język kibiców raczej nie różni się wiele od języka innych ludzi. a jak nie jesteś w takim środowisku to będziesz miała wielki problem bo raczej książek itp o tym nie ma, ale nie wiem tego na pewno. Spróbuj w poniedziałek jeszcze zmienić. wiem że termin był do 7.02 ale np u mnie w szkole jeszcze można.

Tylko własnie mnie bardzo interesuje ten temat i nie ukrywam, że nie chce go zmieniać.. Myśle, że z każdym tematem początkowo są problemy, ale jak już zacznę to przynajmniej będę robiła to z zaciekawieniem, a nie od tak zeby tylko to napisac i zdać.. ;) Tylko właśnie 'jak zaczne'... ;)

Gość 67par
A byłaś kiedyś na jakimś meczu? i nie myśl sobie, że to jest tylko przeklinanie itp. poza tym sprawę dodatkowo utrudnia to,że kibice każdego klubu inaczej nazywają rożne rzeczy,sprawy.

Może na początek idź na jakiś mecz albo zacznij przeglądać fora sportowe

Ja się orientuje w tym temacie, naprawde.. Tylko mam problem z bibliografią, bo tam jednak trzeba coś wpisac..