Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagiiga

Ściąganie koloru z włosów??

Polecane posty

Gość dagiiga

No wiec 2 lata temu przefarbowałam sobie włosy na ciemny brąz ( a swoje mam jasny brąz). Niedawno, kupiłam sobie szamponetke czarną , i niestety nie zmyła mi sie! nadal mam takie bardzo ciemne!! No wiec, 2 tygodnie temu zdecydowałam ze cos zrobie, i kupiłam farbe L'oreal Feria (ktora ma za zadanie rozjasnic włosy). Niestety, mój odrost chwycił KOMPLETNIE INNY KOLOR, a reszta włosów nawet o ton sie nie rozjasniła. Teraz mysle co mam zrobic? Czy zdecydowac sie na dekolorozacje? czy to bardzo niszczy włosy? Czy moze zafarbic ten odrost na ciemny kolor? Ale tak bardzo chce miec znowu jasne włosy! To była moja najgorsza decyzja , i teraz tego bardzo żałuje :( p.s a jak sie sciąga kolor z włosów to trzeba najpierw końcówki, a poźniej ten jaśniejszy pofarbowany odrost?..czy można od razu całe włosy i trzymac to na głowie przez ten sam czas?.Bardzo prosze was o pomoc!

Gość giggilia
ciężko będzie, ja z czarnych do mojego jasnego blondu wracałam prawie rok - żeby włosów nie zniszczyć. Sama nic nie rób, nie kombinuj bo włosy spalisz. Idź do DOBREGO fryzjera. A najlepiej nie farbować, przemęczyć się i czekać aż swoje odrosną

Gość dagiiga
No tak, tez bym nie farbowała, ale włosy mam do dupy prawie wiec za dlugo by to trwalo ;/

Gość kiedys czarna dzis blond
dobrych fryzjerow jak na lekarstwo. dekoloryzator i po sprawie.

Dekoloryzatro nie zniszczy Ci włosów tak drastycznie jak robią to rozjasniacze. U ciebie nie jest nawet potrzeebna dekoloryzacja tylko demakijaz włosów, lekka kapiel rozjasniajaca. To sciagnie ci kolorek i nalozysz sobie brazik ładny i po sparwie, pozniej odzwyki w ruch i włosy na tym nie ucierpia.

Zaczynasz od konców włosów bo te sie najtrudniej rozjasniaja.

tutaj masz fajny srodek fo demakijazu, jesli chcesz tylko zejsc do brazu. A jesli chcesz zejsc do blondu to juz dekoloryzacja. Pamiętaj nigdy nie sugeruj kolorem wlsoów na pudełku bo farby zawsze wychodza duzo ciemniej i tak jak chcesz miec ładny braz to wybieraj nawet ciemny blond, lub jasny braz wtedy bedzie to brazik a nie czarne włosy.

Gość kqkdakdada
Ja sama ściągałam kolor, a fryzjerka powiedziala, że nigdy nie widziala, żeby mieć włosy w takim dobrym stanie po dekoloryzacji

Gość no wlasnie fryjzer a
DOBRY fryjzer to dwie rozne bajki. ja raz poszlam do fryzjera ktory wygral jakis tam ogolnopolski konkurs fryzjerski, mistrz fryjzerstwa icuda niewidy i co? Spalil mi wlosy !!!! mialam farbonwae na ajsny blond , na to sobie dalam szamponetke mahyoniowa i po kilkunastu myciach kolor byl pomaranczowy i za chiny ta szmponetka sie nie dala zmyc wiec poszla do niego i mi wlosy spalil.

Gość gość
to prawda, ja dlugo szukalam fajnego fryzjera, niektorych wole nie wspominac... teraz chodze do black pearl w krakowie i jest super :)

Gość gość
Przestań reklamować tę oborę. Przecież tam jest tak słaba obsługa, że pies z kulawą nogą nie zagląda, dlatego tak desperacko spamujecie i szukacie choć jednego naiwnego.