Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekhm78

za tydzien bede na jednej imprezie z ex i jego nowa:)

Polecane posty

Gość ekhm78

W sumie mam pozytywne nastawienie ale smiesznie moze byc;)...bo beda nasi znajomi,ktorzy nas zawsze swatali...Boje sie ze znowu sie obudzi chemia z jego i mojej strony:P bo taka byla zawsze,wszedzie i od zawsze.,...Dziwne ale musialam sie wypisac.

Gość merida ida
spoko, zapewniam, że ona będzie się czuła 100x gorzej :P

Gość ParcieNaStarcie
Nowa ma przewagę : jest nowa-jeśli nie została skonsumowana to strzeż sie dziewczyno była!

Gość ekhm78
nie spoko:)Ja z sympatycznym nastawienie ide;) Nie jestem az taka zmora:)Poza tym ona nie wie ,ze ja z nim...a ona skomnsumowana heheh:)

Gość ekhm78
Nie wiem jak wyglada;) i najwiekszym problemem jest..."co na siebie wlozyc:P" zeby wygladac zwyczajnie ladnie i zebym sie nie wsciekala, ze to dziewcze wyglada ladniej:D bo tego nie lubie;)))a reszta luuuz...

Gość ParcieNaStarcie
No co sie śmiejesz? Może ta nowa przyjdzie z linkami którymi będzie sterowac twoim byłym jak marionetką.

Gość ekhm78
a niech steruje:) Nie wchodze dwa razy do tej samej rzeki:) ale....dziwne jakies takie uczucie mnie ogarnelo:) Kolezanka ktora ja widziala kazala"mi sie nie obawiac":) wiec w kompleksy raczej nie wpadne...ale chcialabym na nim rowniez wywrzes dobre wrazenie;)zeby bylo bardziej kolorowo:) Lubie takie akcje:)