Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzee cie kochac

czy ktoras z was byla u psychologa w spr milosnej ?

Polecane posty

chodzi o to, ze brakuje mi faceta, ktory mnie zranil. Okropnie potraktowal. Minelo sporo czasu, a ja nadal go kocham i cierpie jak widze go z nowa kobieta. Umawialam sie z innymi mezczyznami, ale szybko zrywalam, bo nie czulam nic procz przyjazni. moge pojsc do psychologa, ale jest drogi, a ja moge trafic na takiego co sciagal na studiach :P czy ktoras z was byla w takiej sprawie i psycholog pomogl ?

:) nienawidze go za to jak mnie potraktowal, ale nie zycze mu az tak zle :P poza tym dziekuje to co napisales jest mile ;)

moja przyjaciolka byla w takiej sprawie zostawil ja facet a ona po prostu zyla w tym przez rok stalo sie to jj obsesja,chciala mu rozwalic obecny zwiazek,jej mysli ciagle krazyly przy nim chociaz ich wczesniejszy zwiazek byl toksyczny wyleczyla sie po ilus wizytach

Gość w pupie czasami gole
brzydula, ja nie jestem msciwa nie moge pojac jak to mozliwe, ze po tym jak mnie potraktowal, potrafil sobie zbudowac nowy zwiazek, nigdy nie uslyszalam, wybacz mi, czuje sie jak chuj - cokoliwek, jakies wytlumaczenie. caly czas zadaje sobie pytanie, dlaczego dla tej dziewczyny jest czlowiekiem (a moze nie jest, choc watpie, bo dziewczyna jest na prawde w porzadku) a dla mnie byl bydlakiem, klamca i cynikiem, ktoey wykorzystywal moje uczucia.

Gość Tereska1234
Skąd wiesz jak ją traktuje? Zadręczasz się już za długo dumaniem co u nich słychać. A może ona go zrobi w chuja? Co Ty od chama wymagasz słowa przepraszam. Jak najszybciej zapomnij, nie myśl o nim, zajmuj się czymś. Idz do psychologa.

Gość gdfhgjh
ją potraktuje tak samo, kwestia czasu.

Gość Tereska1234
Dokładnie-karma. Czyli dobro i zło powraca

Gość cytronetka
Ja korzystałam rowniez z porad psychologa potem psychoterapety. Bez skutku - bylam rozbita, chcialam popelnic samobojstwo. W koncu kolezanka dala mi namiar na basza albiona. Fakt facet jest po psychologii ale zaproponowal mi cos alternatywnego. Jednak to juz inna historia. Jego strona to http://www.baszaalbion.com/

Gość tak byłam
Bo zachciało mi się młodszego. Doradziła mi egzorcystę, nie żartuję

Gość gfhngjguk
ja mam zamiar isc do psychologa, bo męcze mojego chłopaka chorobliwa zazdroscia, a takze wracaniem do jego rzeszlosci. Zagroził mi rozstaniem. Urzadzam mu awantury, wyzywam.