Gość Jadzia :) Napisano Luty 12, 2012 Witam mam pewien problem. Otoz przez 4 miesiace pracowalaam na stoisku w malenkim sklepie na pazazu ( umowa - zlecenia ). Umowe dostalam w pazdzierniku , ktora byla wazna do konca miesiaca a potem juz jej nie dostalam > z tego co wiem to umowa powinna byc przedluzana co miesiac. jednak ostatnio na poczatku lutego szefowa mnie zwolnila ale za nim to zrobila dala mi do podpisania zalegle umowy. w pierwszej umowie byla odpowiedzialnosc finansowa potem tak jak bym pracowala na czarno ale na ostatnich 3 umowach nie bylo juz punktu ktory stwierdza ze bylabym odpowiedzialna za towar. powiedziala ze jest bardzo duze manko. na stoisku mam 2 kamerki i jedna na przeciwko mnie wiec jej powiedzialam ze moze sobei sprawdzic ale wydaje mi sie ze te dwie kamerki t jakies atrapki. poza tym czy inwentaryzacja nie powinna byc przeprowadzona w mojej obecnosci? skoro w pierwszej umowie mialam odpowiedzialnosc materialna? i jak odchodzialm to tez powinna byc przeprowadzona chyba? zaznaczam jeszcze ze pracowalam z kolezanka na zmiane ktora tez dostala jedna umowe z pazdziernika a potem pracowala ze mna do lutego a ja zostaalam zwonliona 5 dni pozniej a ona juz nie dostala tych umow zaleglych. czy bede musiala cos oddawac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach