Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jadzia :)

Manko w Pracy

Polecane posty

Gość Jadzia :)

Witam mam pewien problem. Otoz przez 4 miesiace pracowalaam na stoisku w malenkim sklepie na pazazu ( umowa - zlecenia ). Umowe dostalam w pazdzierniku , ktora byla wazna do konca miesiaca a potem juz jej nie dostalam > z tego co wiem to umowa powinna byc przedluzana co miesiac. jednak ostatnio na poczatku lutego szefowa mnie zwolnila ale za nim to zrobila dala mi do podpisania zalegle umowy. w pierwszej umowie byla odpowiedzialnosc finansowa potem tak jak bym pracowala na czarno ale na ostatnich 3 umowach nie bylo juz punktu ktory stwierdza ze bylabym odpowiedzialna za towar. powiedziala ze jest bardzo duze manko. na stoisku mam 2 kamerki i jedna na przeciwko mnie wiec jej powiedzialam ze moze sobei sprawdzic ale wydaje mi sie ze te dwie kamerki t jakies atrapki. poza tym czy inwentaryzacja nie powinna byc przeprowadzona w mojej obecnosci? skoro w pierwszej umowie mialam odpowiedzialnosc materialna? i jak odchodzialm to tez powinna byc przeprowadzona chyba? zaznaczam jeszcze ze pracowalam z kolezanka na zmiane ktora tez dostala jedna umowe z pazdziernika a potem pracowala ze mna do lutego a ja zostaalam zwonliona 5 dni pozniej a ona juz nie dostala tych umow zaleglych. czy bede musiala cos oddawac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować