Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcowybrac

epilacja laserowa macie doświadczenie?

Polecane posty

Gość niewiemcowybrac

Cześć Chciałabym się zapytać czy któraś z Was ma może wiedzę i doświadczenie na temat laserów: Light Sheer i lasera z technologią Elos - chciałabym iść na epilację, ale nie wiem, który laser wybrać, który będzie skuteczniejszy, proszę o opinie

Gość niewiemcowybrac
??????

Gość Monika_G
Ja gorąco polecam urządzenia marki Glam Beauty. Np. GB5 E-Light, które łączy w sobie trzy, bardzo zaawansowane rozwiązania wykorzystujące technologie: RF (fale radiowe), IPL (energię świetlną) oraz system chłodzenia ciała. Dzięki jednoczesnemu zastosowaniu powyższych technologii głowica E-Light pozwala zwiększyć skuteczność zabiegów, a ich efekty są bardziej widoczne i długotrwałe. Na uwagę zasługuje fakt, że zabiegi wykonywane przy użyciu GB5 E-Light są mniej bolesne, a klient ma zagwarantowany większy komfort. Sprawdź więcej na: http://www.glambeauty.eu/strona-glowna/oferta/produkty/gb5.html

Gość akurat_nie
z tego co sie orientuje to w studio laser mają ten laser sheer, u nich na stronie jest o tym artykuł, porównanie z innymi technologiami też, popatrz sobie i porównaj. ja na własnej skórze sprawdzilam że działa :D

Gość inesines666
Cześć. Czy znacie może salon Dermique w Krakowie? Czy ktoś był tam na depilacji laserowej? Szukam sprawdzonego gabinetu, bo jestem już zdecydowana, że chcę się poddać serii tych zabiegów:) Słyszałam, że to bardzo dobre miejsce. Ale mimo to chciałabym jeszcze się Was podpytać:)

Gość mała migotka5534
a gdzie dokładnie jest to w krakowie? szukam też salonu dobrego sprawdzone w krakowie bo tez myśle o depilacji laserowej brody :(

Gość justa856
ja chodziłam na zabiegi laserem diodowym elos efekty miałam bardzo dobre, zero problemów z włosami :) polecam

Gość polecam elosa
witam, miałam usuwane włoski elosem i jestem zadowolona w końcu nie mam tego problemu, pozdrawiam

Gość amelia2000
Zachęcam do skorzystania z epilacji laserowej, miałam epilowane łydki systemem in-motion, jestem bardzo zadowolona z efektów, a sam zabieg nic nie bolał, no może jedynie uczucie takiego delikatnego ciepła... ;-)

Gość gość
najważniejsze, żeby wybrać miejsca co mają doświadczenie w wykonywaniu takich zabiegów, ja byłam we wspominanym SL i bardzo jestem zadowolona z efektów.

Gość gość
co racja to racja, najawżniejsze jest miejsce, gdzie mamy zamiar poddać się takiemu zabiegowi. Zanim gdzieś pójdziecie konicznie sprawdźcie dokładnie wszystko, żeby nie było potem przykrej niespodzianki