Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka221

Co ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość Baśka221

Witam... Mam problem...Kochalam się z moim chłopakiem w trakcie okresu... Nakręcałam się na ciąże, spóźnił mi się okres,pobolewało podbrzusze,ból piersi,większe byly...A tu @ dostałam 31 stycznia,@ trwała tylko 4 dni...A zazwyczaj u mnie trwała 7 dni...Dalej boli mnie podbrzusze,lekko pobolewa mnie lewy jajnik,dużo śluzu? Co ze mną jest nie tak?Pomóżcie,błagam :(

Gość Baśka221
Halo...jest tu ktoś??????

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
buhahahaaahhaahhahahaahhhaaahahh ZE JESTES NIEDOROZWNIETA I BIERZESZ SIE ZA SEX A NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA TAK BEDA CZWORACZKI TEPY MÓZGU:o:o

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
NAJPIERW SIE NAUCZ ODRÓZNIAC DNI PLODNE OD DNI NIEPLODNYCH !!!!!!!!!! ORGANIMZ TO NIE ZEGAREK ZE MUSI OKRES TRWAC TYLE I TYLE TĘPOKU JEDEN!!!!!!

Gość lekarzmedycyny
Lecz się kurwo na mózg

Gość Baśka221
Tak, odróżniam dni plodne od niepłodnych...Mam do tego wystarczający wiek :) A pytam się poważnie

Gość kochana baaasiu
ile ty masz latek?

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
to jak wiesz to po co sie pytasz tepy mózgu:O:O

Gość hgjhjgjhgjhgjhghj
z tego co piszesz nie wiesz nic o dniach plodnych i nieplodnych, wszyscy wiedza ze nie zachodzi sie w ciaze jak ma sie okres,moja @tez trwa 4 dni, czasami dluzej, zalezy od miesiaca, poczytaj troche o cylku to bedziesz lepiej wiedziala, nie jestes w ciazy,

Gość idz do ginekologa....
zajscie w ciaze podczas okresu jest mozliwe jedynie przy bardzo krotkich cyklach. A i to nie oznacza polaczenia plemnika z jajeczkiem w czasie menstruacji (bo to niemozliwe, macica sie przeciez wtedy czysci), lecz kilka dni pozniej. Plemnik dozywa w drogach rodnych do jajeczkowania. Standardowo przyjmuje sie, ze potrafi tak czekac dwie doby, ale zdarzaja sie i takie plemniki-herosy co i po tygodniu nie traca zdolnosci zapladniajacych. Ale to wyjatkowe sytuacje.