Candiceee 0 Napisano Luty 12, 2012 Chciałabym dołączyć do Waszego forum bo widzę, że taka grupowa wymiana zdań daje dużo wsparcia ;) Swój Adipex już zamówiłam i dostałam informacje że na wtorek będzie,więc od wtorku zaczynamy odchudzanie ! Ja swoją przygodę z dietowaniem zaczełam już baaardzo dawno temu. Tak na prawdę od urodzenia byłam grubaskiem, dzięki mojej mamie i babci, które sukcesywnie mnie utuczały ;) Doszłam do ponad 80 kg Jednak gdy miałam ok 17 lat coś sie zmieniło. Postanowiłam się wziać za siebie i w krótkim czasie schudłam 10 kg. Później zaczełam mieć problemy z racjonalnym ogarnięciem tego wszystkiego i albo miałam głodówki albo napady. Wypróbowałam dosłownie WSZYSTKIE dostępne diety. Jednak zaraz po rzucałam się na jedzenie i nic z tego nie wychodziło. Moim głownym problemem jest słomiany zapał i MIŁOŚĆ do słodczyczy ( mogłabym nie jeść nic innego !) Często też jem po prostu z nudów a nie z czystego głodu. Za plus uważam to, że lubię ruch i ogólnie ćwiczenia fizyczne. Nie wiem ile waże aktualnie bo boję się wejść na wagę ;D juz od dawnaa, ale myślę że po pewnym czasie z Adipexem w końcu się odważę. Planuję racjonalną dietkę + ćwiczenia fizyczne tak często jak się da ( studiuję i nie wiem jak mi to wyjdzie ) . ufff to by było na tyle , teraz tylko czekam na swój A. Buziaki dla wszystkich i powodzenia w gubieniu kilogramów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Candiceee 0 Napisano Luty 12, 2012 mógłby ktoś z moderatorów to usunąć ? pomyliłam wątki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach