Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziękuję

Jaki tytuł tego filmu?

Polecane posty

Gość Dziękuję

Mam prośbę!!!! jaki tytuł filmu???w którym lotnik wraca z wojny na białym koniu ...na głowie ma czapke pilota i ciemne okulary .i spotyka swoja ukochana kobiete =Ona biegnie do niego w letniej sukience ,włosy miała do ramion ,krecone. . Spotkanie odbyło sie w winnicy Prosze o pomoc. Jaki to tytuł filmu. Zapamiętałam tylko to zakończenie!!!!... i.... Muzyka przepiekna

Gość sossss chłopak z klasą
o koniu który jezdził pociągiem

Gość Dziękuję
Pytam poważnie,moze ktoś wie?...:)

Gość kawannalawe
poszukam tego filmu, lubie szperac w necie a mam troche czasu :)

Gość Dziękuję
Kawannalawe==ja...szmerałam w necie ,ale....słabo,niczego nie znalazlam :(....może Tobie się uda=DZIĘKUJĘ za...zainteresowanie .

Gość gdzie niby masz
Conan Barbarzyńca🖐️

Gość kawannalawe
Z jakiego roku mogl byc ten film tak orientacyjnie? I wazne czy to polski film czy zagraniczny? Gdzie go widzialas? Troche malo informacji ale poszperam jeszcze :)

Gość manio ciekawski
Lotnik na białym koniu? :D Stawiam na to, że tą wojną była Wielka Wojna, nazwana później IWŚ. W tym okresie, konie jako wierzchowce, były już rzadko używane w zachodniej Europie, ale było to możliwe, szczególnie po wojnie i w romantycznym filmie :D Winnica, zawęża obszar poszukiwań do Francji, Włoch i zachodnich Niemiec. Stawiam na Francję. W końcu wygrali wojnę i mogli sobie pozwolić na białe konie. Cholera jakbym widział kiedyś coś takiego...

Gość manio ciekawski
Jeśli koniecznie zależy Ci na lotnikach, to możesz zawsze obejrzeć Fly boys :D Dużo przystojnych lotników, miłość i to co najważniejsze, piękne stare samoloty ;)

Gość Dziękuję
Przykro mi,niczego więcej nie kojarzę...:( Film oglądałam daaaaawno temu,no i....nie zależy mi na...lotnikach..;) ,ale....na muzyce,ktora była przecudowna,słyszę ją,ale...nigdzie nie mogę na nią trafic itd...No cóż...taka ze mnie romantyczna dusza :),że....zapamiętałam tylko to,że...pilot wracał do ukochanej..Dziękuję za...za szczere chęci,no i...słuszną drogę dedukcji itd.

Gość Dziękuję
I co?nikt nie wie? :(

Być może się mylę ale pewnie chodzi ci o film : Spacer w chmurach " Jeśli tak,to cieszę się że mogłam pomóc:D

Gość Dziękuję
Silvergold ...dziękuję za...starania,sprawdziłam,to nie to..:(