Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy więcej łez

Książki

Polecane posty

Gość szz
szkoda ze nie masz biografii fridy khalo

Gość zelowka
ja korzystam tylko z Merlina.

Gość upppppppppppppp
upppppppppppppppp

fantastyczne ksiazki pisal a de mello np. "Śpiew Ptaka", w której jest pełno świetnych historii: np. KTO PEWNEGO GURU - Co wieczór, gdy guru zasiadał do odprawiania nabożeństwa, łaził tamtędy kot należący do aśramu, rozpraszając wiernych. Dlatego guru polecił, by kota związywać podczas nabożeństwa. Długo po śmierci guru nadal związywano kota w czasie wieczornego nabożeństwa, a gdy kot w końcu umarł, sprowadzono do aśramu innego kota, aby móc go związywać w czasie wieczornego nabożeństwa. Wieki później uczniowie guru pisali wielce uczone traktaty o istotnej roli kota w należytym odprawianiu nabożeństwa.

Gość upppppppppppppppppp
:)

Gość uppppppppppppp
upppppppppppp

Gość boni.f
ksiazki to fajna sprawa

Gość ewaabra
Cena rynkowa: 69,00 zł NASZA CENA: 43,49 zł http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=79166&us_id=26079086 W skład pakietu wchodzą: 1. Wygrana 2. Kolor prawdy 3. Ocalenie Dynamiczne, intrygujące i niebezpieczne kobiety to coś, co wyróżnia ten pakiet. 3 książki i 3 różne postaci, które nie pozwolą czytelnikowi się nudzić. „Wygrana (1997) to historia pięknej dwudziestolatki, która zostaje zaplątana w podwójne morderstwo i aferę korupcyjną, z których sama musi się wykaraskać. „Kolor prawdy (2009) przedstawia losy waszyngtońskiej policjantki wrobionej w morderstwo, która po wyjściu z więzienia, próbuje wykazać się, rozwiązując trudną i niebezpieczną sprawę. W „Ocaleniu (2011) młoda kobieta decyduje się ujawnić FBI kulisy przestępczych działań znanego lobbysty, ściągając na siebie śmiertelne niebezpieczeństwo.

Gość robson087
Zaczynam czytać "Kolor prawdy", liczę że książka będzie warta poświęconego jej czasu. Co do kupowania książek, ja zazwyczaj zamawiam w księgarni atik.pl bo mają dobre ceny, fajne promocje i w miarę szeroki wybór książek. Pozdrawiam

Gość robson087
Zaczynam czytać "Kolor prawdy", liczę że książka będzie warta poświęconego jej czasu. Co do kupowania książek, ja zazwyczaj zamawiam w księgarni http://atik.pl/index.html?kat=0 bo mają dobre ceny, fajne promocje i w miarę szeroki wybór książek. Pozdrawiam

Gość mysgomi
Witam ,mam pytanie lekko nie związane z powyższym tematem jednakże zaryzykuje. Mianowicie, czy spotkał się ktoś w Was kiedyś z książką pt.,,1000 najlepszych książek w historii "itp. itd. coś w tym stylu poniewaz szukam takiego prezentu i za groma nie mogę nic znaleźć..z góry wielkie dzięki

Gość ironiczna94
Jeśli chodzi o bloga z dobrą książką (narazie jeden rozdział ale dobrze się zapowiada ) polecam http://mowi-sie-jest-napisane.blogspot.com/ Serio nieźle dziewczyna(chyba) pisze. ; ) Ja jestem na etapie czytania szekspira , przypominam sb Makbeta ;-)

Gość Wesołych Świąt
i żeby nigdy Wam nie zabrakło książek do przeczytania :)

Gość Ksiegarnia Marty
Witam serdecznie Chcialam zaprosic Was na profil mojej ksiegarni na facebook'u . Wszystkie ksiazki dostepne w ciagu 2-5 dni roboczych. Ceny od 3.50 do 7.99. http://www.facebook.com/pages/Ksiegarnia-Marty-w-UK/477556472302357 Zakup przez strone na fb. Zapraszam do polubienia mojej strony Pozdrawiam serdecznie Marta Matulewicz