Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_niepocieszona

przed okresem ??

Polecane posty

Gość ona_niepocieszona

Witam. Mam nieregularne cykle, dzis juz 41 dzien i brak miesiączki co w sumie jest u mnie w miare normalne. Zastanawia mnie to, że wogóle mnie nie bolą piersi jak przed każdą wcześniejszą miesiączką i że od tygodnia mam ból dokładnie taki jak przed miesiączką i nic... 12 stycznia byłam na badaniu drożności jajowodów gdzie wprowadzali kontrast i robili zdjęcia rędgenowskie. Myślicie że przez to mogło mi się coś rozregulować? Może ktoś miał podobnie? Staramy się z męzem o dzidzie już 4 latka. Nie myśle nawet że mogłabym byc w ciąży chciałam tylko z kimś porozmawiać... Pozdrawiam :)

Gość Dziewczyna 19
A moze zbliza Ci sie okres..

super... tyle fajnych wypowiedzi czytałam na tej stronie, myślalam ze można liczyć na jakąs rozmowe, rady lub wsparcie ale chyba sie pomyliłam...

ahhh chodziaż jedna wypowiedź, sory nie odświezyla mi sie stronka :) Pewnie się zbliża, ale jeszcze tak długo się nie zbliżał, myślalam, że to po tym badaniu mogło sie coś poprzestawiać...

Gość Dziewczyna 19
A moglabys przeczytac moj temat "wazne pomocy" ja chetnie z toba porozmawiam

Gość Dziewczyna 19
Tak to juz na tym swiecie jest...jeden czlowiek chce zajsc a nie moze a inny nie chce a zachodzi..

My z mężem czekamy już na kolejną wizyte w klinice niepłodności...mam taką cichą nadzieje, że ten okres nie przyjdzie i nie będe musiała tam już jechać :P