Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro miiii

Rodzice maja pretensje ze uczymy sie w zawodowkach, mamy 1 pokoj

Polecane posty

Gość przykro miiii

Ja mam 17 lat, brat 16 i zadne z nas nie ma swojego pokoju. Naprawde jest mi przykro z tego powodu nawet warunkow do nauki nie ma. Czy postapilam slusznie wybierajac zawodowke??? brat tak samo. Ja zawodowka kucharska, brat fryzjerska. Rodzice maja pretensje ze poszlismy do zawodowki a nie do technikum lub liceum.

Gość xEvelinax
chyba trafiłaś na inne forum jednak jestem pelna podziwu ze mozesz wytrzymac mieszkajac z bratem w jednym pokoju w tym wieku jest Ci juz potrzebna ''INTYMNOSC'' rozmawialas z rodzicami ? jesli chodzi o szkoly to fakt raczej licaum bylo by lepszym wyborem . jednak jestes juz prawie dorosla i szkola srednia to Twoj i tylko i wylacznie Twoj wybor

Gość meza juz mam ;)
technikum czy liceum zawsze mozecie zrobic np.zaocznie czy wieczorowo,mysle ze na poczatek zawodowka to wcale nie jest zly pomysl.Wiesz to ze masz wspolny pokoj z bratem nie znaczy,ze nie macie gdzie sie uczyc mase dzieciakow tak zyje,ja [pokoj dzielilam z siostra i bratem bylo nas troje i nikt do nikogo pretensji nie mial.Rowniez zaocznie konczylam srednie a potem studia.

Gość przykro miiii
Tylko nie mielibysmy jak sie uczyc, nie daloby rady. Natomiast nie tylko z bratem mieszkamy w tym jednym pokoju ale i z rodzicami.

jak ma nie wytrzymac podejrzewam ze nie ma wyjsci bo jak rodzice nie maja kasy na wieksze mieszkanie to co zrobi musi miec z bratem pokoj

Gość przykro miiii
Dlatego jak bede miala okazje to zaraz po zawodowce wyprowadze sie bo nie mam innego wyjscia. A papierosy to czuc w calym mieszkaniu.