Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mMichaśka84

Italia - Poznań

Polecane posty

Gość mMichaśka84

był ktoś w tej restauracji, może coś o niej powiedzieć. Widziałam ich reklamę i tak zastanawiam się czy by tam nie zaprosić rodziców jak do mnie przyjadą. Co wy o tym sądzicie?

Gość Angelik
Ja byłam tam z chłopakiem jakiś czas temu bardzo fajne miejsce z włoskim klimatem. Bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie. Według mnie jest to dobre miejsce na taką okazję.

Gość Markusus
Jak dla mnie jedna z lepszych restauracji w Poznaniu. Fajny wystrój cisza i spokój, a jedzenie... genialne, smaczne i ładnie podane.

Gość mMichaśka84
A jak wyglądają tam ceny nie zbankrutuję podczas kolacji? I co ciekawego, dobrego możecie polecić?

Gość Angelik
Mi najbardziej zasmakowała pikantna zupa z owoców, ale również bardzo dobre są eskalopki wieprzowe z grzybami, a co do ceny to za kolację z przystawką trzeba zapłacić około 50zł.

Gość Markusus
Też zastanawiałam się nad tą zupą, ale bardziej przekonała rolowana polędwica wołowa ze szpinakiem i riccotą, do tego czerwone winko. Jeśli chodzi o cenę to tak jak napisała Angelik około 50zł.

Gość mMichaśka84
A w którym miejscu znajduje się ta restauracja? jakaś ulica, okolica? Niestety zauważyłam tylko nazwę, ale nie adres.

Gość Angelik
Restauracja znajduje się przy ul. Dolna Wilda.

Gość Markusus
Dokładnie przy dolnej wildzie od strony Multikina 51 i Starego Browaru w budynku Hotelu Włoskiego.

Gość Insfor
Swego czasu słyszałem o tej restauracji i akurat tak się złożyło, że kilka dni temu jechałem do Poznania do znajomych i akurat tam zawitałem. Ogólnie jestem dość pozytywnie zaskoczony. Jedzenie które mi podano (lasagne) było smaczne, świeże i nie zapłaciłem za nie dużo.

Tak to prawda Italia jest fajnym miejscem z pyszną włoską kuchnią. Niedawno zaprosiłam tam rodzicow, którzy przyjechali do poznania nas odwiedzić, wszystko wyszło rewelacyjnie. Obsługa bardzo dobrze się nami zajęła. Dania zostały podane bardzo szybko. Wszystko było świeże i pachnialo niesamowocie.