Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokhsaewka

Zupa kapuścianna odchudzanie kto ze mną?

Polecane posty

Gość nokhsaewka

Nagotowałam gar zupy kapuściannej bardzo mi nie smakuje od jutra zaczynam nie wiem czy dam radę. Mam 160 wzrostu i waga 65 mam ochotę na nowy ciuszek i chociaż zchudnąć 5 kg to moje marzenie.

Gość nokhsaewka
Wpadłam na pomysł że nasram do tego gara i muszę wam przyznać że o wiele lepsze :)

Gość nokhsaewka
Spadaj podszywie

Gość cvbnm,.
Próbowałam kilka dni temu. Zamieniłam to na inny sposób odchudzania i póki co kilogram zgubiłam w kilka dni. Zupa ohydna obrzydła mi po drugim talerzu :) Mimo doprawiania, kombinowania nie udało się,

Gość nokhsaewka
Dałam pomidory paprykę a ta zupa wstrętna jakoś się przemogę może dam radę a jaki inny masz sposób?

Gość nokhsaewka
Jestem tak wygimnastykowana że jak tylko poczuje że zbiera mi się na pierd natychmiast zwijam się w kłębek,przytykam nos do doopy i zawartość wciągam.Po tym chodzę nakręcona jak po narkotyku :classic_cool:

Gość cvbnm,.
Nie jem po 18, podgryzam z nudów nie kanapki a paprykę, pomarańcze, jabłka. Nie jestem głodna i naprawdę działa. Mam mnostwo spodni, które kupiłam 2-3 lata temu i wszystkie za małe. Urodziłam niedawno dziecko i muszę zrzucić jeszcze jakieś 7 kg do wagi sprzed ciąży. Ćwiczę jakieś 20-30 minut co 2-3 dni. Kupiłam też Linee w aptece. Przeceniona była- grzech nie kupić :) W każdym razie działa. Nie podjadam słodyczy, nie jestem głodna wieczonami. Polecam.

Gość mikikun
Znamię kukurydzy i perz specjaliści od odchudzania Znamię kukurydzy, inaczej wąsy kukurydzy, to niezwykle cenne zioło wspomagające odchudzanie. Najkorzystniej połączyć je z kłączem perzu. Wspólnie skutecznie pomogą organizmowi w redukcji tkanki tłuszczowej. Herbatkę z tych ziół warto popijać przez kilka tygodni, by w tym czasie dostarczyła przede wszystkim wątrobie substancji leczniczych odpowiadających za jej regenerację i oczyszczenie. przepis: znamię kukurydzy kłącze perzu 50 g 50 g Zioła wymieszać, 4 łyżki wsypać do garnka, wlać 5 szklanek wody, zagotować, a naslępnie na małym ogniu ogrzewać 3 4 minuty. Przecedzić, pić ciepłe nj1epiej Yz godziny przed posiłkiem. Rozmaryn i macierzanka herbatka młodości Tę herbatkę polecam rano zamiast kawy, bowiem rozmaryn to śliczny, wysportowany młodzieniec o błękitnych, wesołych oczach. Jego siła, jego żar życia sprawiają, że bez szczególnego wysiłku rozprawi się ze zmęczeniem i smutkiem. To zioło młodości, młodzieńcza energia, młodzieńczy zapal i młodzieńcza chęć do życia. Gdy zaś śliczny młodzieniec z macierzanką kochanką słońca przebiegną tanecznym, rytmicznym krokiem po organizmie, każdą komórkę pobudzą do życia, sercu przekażą swoisty luz, a myślom radość. I chce się żyć. -przepis ziele macierzanki ziele rozmarynu 50 g 50 g Zioła wymieszać, kilka łyżek wsypać do dzbanka z sitkiem, ziIuć wrzącą wodą, zaparzyć 15 minut. Koper włoski i cykoria podróżnik oszuka głód Najlepiej więc popijać ją „h godziny przed jedzeniem. Żołądek wtedy zaciekawi się piękną parą panną wędrowniczką i wysportowanym, urok li wyin włoskim młodzicicem. przepis: korzeń cykorii podróżnika owoc kopru włoskiego Zioła wymieszać, 3 łyżki ziół zalać 3 szklankami wody, zagotować, a następnie pod przykryciem zaparzyć t5 minut. Przecedzić, pić ciepłe przed posiłkami bardzo powoli, dokładnie przeżuwąjąc każdy łyk napoju. W ten sposób nasycimy organizm porcją szybkiej energii, która pozwoli oszukać głód