Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Czy ona kocha sie ze mną bo musi?

Polecane posty

Gość Zoom1

Ostanio zaprosiłem swoją dziewczyne do sieibe, została na noc i kochaliśmy sie. Na początku zrobiłem jej dobrze ręką, a później wszedłem w nią i uprawialismy sex. Jestem początkujący w te klocki i szybko dochodze, dlatego pierwsze robie jej palcówke żeby zawsze miała orgazm. Po chwili odpocząłem i znowu mogłem w nią wejsć, kochalismy sie przez chwile tak ze ona była na mnie, ona wkońcu stwierdziła ze jest późno i zebyśmy szli spać, zeszła ze mnie i obróciła sie bokiekm. Byłem zaskoczony kiedy to powiedziała ze musimy isć spać, ona wolała spać niz sie kochać dalej. Powiedziała też ze rano" mi da i ze zrobimy sobie sexik na dzień dobry"- rozwalił mnie ten tekst. poczułem sie jakby mi robiła łaske że sie kochamy. Przespaliśm kilka godzin a ona zaczęła pieścić ręką mojego penisa, ale ja mimo checi nie byłem wstanie sie już kochać, nie mógł mi stanąć...wstyd mi że nie dałem rady...jestem początkującym kochankiem, co robić żeby sie jej spodobało i żeby chciała więcej???

Gość mala mmiiii123
to tak jeżeli jesteś początkujący nic ci nie dadzą tutaj żadne rady. praktyka i jeszcze raz praktyka. polecam seks oralny na początek.

Gość a niby dlaczego musi
bo jest twoją dziewczyną? musi to dopiero po ślubie ;)