Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra.21.

Czy tak powinien zachowywać się ojciec ????

Polecane posty

Gość Sandra.21.

Mam duży problem z moim facetem ,otóż on ma obsesję na punkcie naszej 2 letniej córki . Mam już tego dość ciągle mnie krytykuje twierdząc że jestem za młoda i się nie znam na dzieciach i że on jest starszy i wie lepiej , ciągłej jego pouczanie co jest dobre a co nie .Ja ciągle siedzę z dzieckiem , a jak chcę gdzieś wyjść to robi awantury jego zazdrość jest nie do zniesienia choć on twierdzi że to nie jest zazdrość .Nie wiem co zrobić pomóżcie

Gość nieeeeeee,.,,.,
eeeeee

Gość zmartwiona___
a jak była noworodkiem czy niemowlaczkiem to też się wpierniczał?!

Gość dokładnie dokładnie
A o jakie wyjścia on jest zazdrosny?

Gość Sandra.21.
tak cały czas się wtrąca już na serio nie mam siły mu tłumaczyć że to czy tamto robie tak jak być powinno ,ostatnio jak upadła ,po prostu biegała po domu i się przewróciła i zaczęła płakać to wpadł w jakiś szał zaczął się do mnie rzucać , krzyczeć ,sama nie wiem dlaczego

Gość Sandra.21.
no np wczoraj koleżanki szły na drinka tak o do jakiegoś clubu , i mój o tym usłyszał bo ja miałam też iść to zrobił mi taką awanturę że mi się odechciało

Gość zmartwiona___
W takich momentach dziękuje Bogu za mojego męża!

Gość dokładnie dokładnie
To ja Ci powiem tak na drinka to sobie mogłaś chodzic jak nie miałaś dziecka-teraz jesteś matką,a jak chcesz się wyszumieć,to trzeba się było zabezpieczać a nie w wieku 18lat wpaść! Matka to chodzi z koleżankami na kawe,a nie się po nocach po klubach włóczy!

Gość Sandra.21.
ja już serio nie wiem jak mu tłumaczyć że takie rzeczy się zdarzają ,przecież czasami dzieci upadają to nie świadczy o tym że źle się dzieckiem zajmuje

Gość ile lat ma twój
maz?

Gość Sandra.21.
boże nie przesadzaj mój cały czas lata gdzieś po nocach a ja raz na rok wyjść nie mogę

Gość Sandra.21.
ja mam 21 a on 34 lata

Rozumiem cie bo mam taki sam problem z moim facetem na punkcie naszego psa...dostaje szalu jak pies zapiszczy albo jak mu musze podciac paznokcie i wariuie ze go to boli :/ itd . Pewnie ze w waszym przypadku to musi byc trudne dla ciebie bo dziecko to caly czas cos ma i placze...moze sprobuj mu poszukac na internecie napisane przez jakiegos eksperta ze takie zachowanie czy inne z twojej strony w takiej czy innej sytuacji jest normalne...mnie sie wydaje ze jest niedouczony jak trzeba sie zachowac z dziecmi i jest z tego powodu jest przerazony jak cos sie stanie dlatego tak sie wscieka.

Gość posłuchaj dziecko
ze starszym facetem nogi bez zabezpieczenia rozlozylas i to jeszcze w tak młodym wieku, nie myslalas głowa tylko cipą to teraz masz, co chcialas !! On cie traktuje jak szmate i powiem ci coś - lepiej nie bedzie, tylko jak juz to gorzej. Przegralas zycie kobieto.

A ja bym zostawiła samego z dzieckiem na parę dni, żeby zobaczył, czy ani razu mu nie zapłacze, ani się nie przewróci.

Gość dokładnie dokładnie
Pytanie powinno brzmieć czy tak się powinna zachowywać matka. Ja sądzę że jesteś nieodpowiedzialną małolatą co tylko jej balety w głowie. Z drugiej strony na co taki stary koń liczył przelatując osiemnastkę. Dla mnie to jakaś patologia i tyle!

Gość Sandra.21.
chciała tak zrobić już nawet się spakowałam ale on od razu zatrudnił opiekunkę , i ja nie rozkładałam nóg bez zabezpieczenia po prosu zdarzyło się i nie żałuje bo mam cudowną córkę.

Gość Sandra.21.
kobieto jaki balety jak ja nigdzie nie wychodzę , a na baletach to nie byłam odkąd córkę urodziłam ,to miał być zwykłe club a nie dyskoteka

Gość Sandra.21.
ja mam 21 a on 34

Nie sluchaj tych starych bab co komentuja bo twoj facet nie jest stary...a tobie sie nalezy wyjsc z kolezankami od czasu do czasu ...ja nie wiem czy wy polacy sie juz zrobiliscie jak muzulmany i chcecie trzymac mlode kobiety w klatce!!!!! to wyny do afryki!!! ludzie opamietajcie sie !!! zeby mloda dziewczyna nie mogla wyjsc z kolezankami!!!!! moze se ma chusteczke na glowe zalozyc jak nasze babki i patrzec przez okno i obierac ziemniaki!!!

Gość Sandra.21.
boże choć jedna normalna ja naprawdę normalnie się zajmuje dzieckiem , nie wiem o co chodzi mojemu facetowi ,i u mnie nie ma patologii jak tu ktoś napisał .

Musisz byc podstepna wobec niego, trzeba cierpliwosci i przede wszystkim z nim duzo rozmawiac o twoich potrzebach bez nerwow i awantur nie daj sie prowokowac bo on / oni szukaja ofiary w kobiecie. Mysli ze jak jest starszy od ciebie to wie wiecej i morze wiecej.

po pierwsze nie widze powodu dlaczego mialabys od czasu do czasu wyjsc z kolezankami. a juz tym bardziej ze piszesz ze on wychodzi czesto. dokladnie dokladnie - juz nie przesadzaj. ja sie wyszalalam za mlodu a mimo wszystko nie widze nic zlego w tym ze wyjde ze znajmymi chocby nawet i na drina czy dwa :P dziecko ma dwoje rodzicow, maz umie sie synem zajac tak samo dobrze jak i ja, nic dziecku od tego nie ubywa za mama raz na jakis czas wyrwie sie na wieczor. Nie oceniam kobiet ktore po urodzeniu dziecka nigdzie nie wyjda bo dziecko i te kobiety tez niech dla siebie zachowaja swoje oceny i poglady na to jak powinna sie zachowywac matka. dziewczyna chce wyjsc z kolezankami, dziecko ma 2 lata a nie 2 dni. nie wiem czemu mialaby nie wyjsc. co do tego ze Twoj maz jest przewrazliwiony na punkcie dziecka to musisz z tym powoli walczyc. spokojnie tlumaczyc, pokazac jakies artykuly na dany temat itd. a czasami moze i nawet tupnac noga. moj maz tez bywal przewrazliwiony, kazal mi malemu czyscic rece zelem przeciwbakteryjnym co 2 min na dworzu, panikowal zeby sie dziecko nie przewrocilo, przezywal ze nie wiadomo czy sie dziecko najada bo karmie piersia to nie wiadomo ile zjada itp. niby nie glupi facet ale po urodzeniu sie dziecka odbijalo mu na maksa. probowalam tlumaczyc, mowilam mu ze niech sobie poczyta na ten temat, az w koncu jak sie wkurzylam, urzadzilam awanture i troche sie uspokoil. teraz syn ma 4 lata i maz ma raczej normalne podejscie (chociaz bywa przewrazliwony ale do zniesienia), ale nie raz musialam na niego huknac jak trzasl sie nad tym dzieckiem jak kura. tyle ze moj jest taki wg. mnie przez tesciowa bo ona jest bardzo przewrazliwiona i mu to od dziecka wpajala. daj mu do poczytania odpowiednie artykuly jak uwaza ze cos zle robisz i nie dawaj sie dziewczyno

Gość Sandra.21.
sama już nie wiem on potrafi mnie o 3 w nocy budzić bo według niego mała dziwnie śpi,albo ostatnio jak ją ubierałam i zakładałam jej buty ona zaczęła płakać ,dzieci zazwyczaj płaczą przy ubieraniu czego on nie może zrozumieć to wziął mnie po prostu szarpnął z całej siły za rękę i kazał się odsunąć ,jeszcze inny przykład dziecko się pochorowało no przeziębiło się i gorączkę miało poszłam do lekarza ten dał leki jak wróciłam do domu tak mi się dostało że to moja wina że tylko myślę o sobie że ją za cienko ubierałam wpadł w furie zaczął krzyczeć i mną szarpać nie rozumiem jego zachowania

Gość Aga 20
Gdzies to juz czytalam

Gość klarisakli
Masz odmiennie zdanie na temat wychowania dziecka niż Twój partner? On nie liczy się z Twoimi przekonaniami i chce Ciebie uczyć a przecież TY wiesz CZEGO POTRZEBUJE TWOJA POCIECHA! Zgłoś się na w.waligora@tvn.pl - wystarczy podać nr tel i imię. Oddzwonimy!