Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocaakoka18

Ratunku!! Wczoraj spaliłam wlosy rozjaśniaczem

Polecane posty

Gość Cocaakoka18

Hej dziewczyny! Wczoraj miałam piekne gęste zdrowe i ciemne wlosy ale chciałam mieć biały blond. I trzymalam ta cholerną farbę półtora godz i tak włoski są białe ale jest ich 5na krzyż:( i miałam długie a teraz mam połamane na całej długości i są w dotyku szorstkie i jak wata:( ja nie wiem jak ja jutro pójdę do szkoly-:( proszę poradźcie jakieś odżywki czy coś błagam bo nie wiem co ja zrobię jutro czapa na łeb i po odżywki tylko jakie? ?

Gość inug
buhahahahahah gratuluje

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tylko sciecie ci pomoze

Gość Cocaakoka18
Dzięki tylko ile to kosztuje? Bo w sumie mam tylko 25zł żeby wydać:( wiem że ściecie jak moja mama to zobaczyla to sama mi obciela ja pier.. Mam takie krótkie i sztywne masakra:( a przed farbowaniem miałam grube, gęste i prawie do pasa. Kuźwa szkoda ich:( ale w szkole jak mnie zobaczą to będzie masakra aż mi łzy lecą:(

Gość weronika rottati
musisz zajebiscie fajnie wygladac.

Gość Nie paryżanka...
idz do fryzjerki niech ci ladnie obetnie, stosuj dobre odzywki, seboradin, nie jest droga a skuteczna, kup w aptece kapsulki ze skrzypu i pokrzywy. bedzie dobrze. odrosna:)

Gość Cocaakokaa18
Dziękuję już mi się humor poprawił dzięki Tobie:* ale jak patrzę w lustro to jak idź i nie wracaj normalnie:( jutro pójdę i popytam o te tablety i odżywki kuźwa szkoda tylko że na efekty trzeba czekać długoo:( ale właśnie czy odrosną to nie wiem bo mi się chyba spaliły cebulki z jednej str głowy bo miałam tam taką zeschnięta krew w tamtym miejscu to oznacza że już tam wlosy nie urosną? :(

Gość teteretete
nie czulas, ze ci sie glowa pali jak mialas az krew zaschnieta?

Gość Nie paryżanka...
ta krew to pewnie z tego, ze oparzylas skore. wlosy odrosna na bank. gdyby bylo inaczej to pewnie takie rozjasnianie byloby skuteczna metoda pozbycia sie niechcianego owlosienia :P bedzie dobrze. nie zwracaj za wiele uwagi na wlosy. glowa do gory. i udawaj, ze taki mial byc efekt. zeby nie wiem co!!! podniesiona glowa, usmiech na twarzy, zero wstydu. wygrasz!!!

Gość Cocaakokaa18
Dziękuję Ci bardzo, nawet nie wiesz jak takie słowa podnoszą na duchu jak jest się w takiej sytuacji.. Wiem że wygląd nie jest najważniejszy ale w dzisiejszych czasach sami wiecie jak jest:( ale dziękuję Ci bardzo:*. A co do tego czy czułam heh.. No w sumie trochę tak ale kumpela która mi farbowała (też blondynka rozjasniona)mówiła że zawsze piecze bo to taka farba jest i ona wie bo farbuje i powiedziała że mam trzymać półtora godz żeby był efekt no i jest zaje bisty.. Ale co tam dam radę nie ma co płakać czasu się nie cofnie

Gość Nie paryżanka...
🖐️ i tak trzymaj:)❤️🌼👄