Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia0729

POZWOLIŁAM SKONCZYC MOJEMU FACETOWI W SRODKU.

Polecane posty

POZWOLIŁAM SKONCZYC MOJEMU FACETOWI W SRODKU. BYLISMY PJANI I MU POZWOLIŁAM NIE WIEM CZY DOBRZE ZROBIŁAM LATA MAMY I SIE BARDZO KOCHAMY JESTESMY ZE SOBA DŁUGO.KURCZE A JAK BEDE W CIAZY? MIELISCIE PODOBNIE?

Gość mój facet siura we mnie bez
przerwy od kilkunastu lat i dziecka nie mamy.

Gość weronika rottati
tak.Zszlam w ciaze.

Gość weronika rottati
bnie.Przynajmneij w terminie spodziewanej miesiaczki.W jakim to dzien cyklu bylo?

Gość po cholerę mu pozwoliłaś
naszczać do pipy? trzeba było mu powiedzie żeby lał w mordę.

na drugi dzien zaczeły mi sie dni płodne tak obliczyłam ale miesiaczki mam niereguralne

Gość weronika rottati
moze byc ciaza. Ja zaszlam w 19 dniu cylku a cykle mam co 28 dni.

Gość 5y535
Miałam podobnie. Raz się zgodziłam pod wpływem chwili, przy czym gdzieś tam w głowie miałam przekonanie że to jeszcze dni niepłodne. Pamiętam jak po stosunku wykrzyknęłam "a może to jednak płodne?!". Moje "jedno tak" śpi teraz w swoim łóżeczku a ja dopiero mam chwilę dla siebie.

Gość 5y535
Kicia, napisz po terminie miesiączki czy już szykujecie wyprawkę (tudzież inne rozwiązanie).

Gość kasinka...
skoro miesiaczki masz nieregularne, to jak obliczylas, ze nastepny dzien byl plodny?

Gość e54i867i76i7
to jeszcze nic ona mu pozwoliła w srodku pupy

liczyłam od ostatniej miesiaczki przypuszczalnie a moze szybciej dostane .oj dopiero teraz mi rozum wrocił .

Gość kasinka...
powiedz prosze jak obliczasz owulacje, co ile (mniej wiecej)dni masz miesiaczke, w ktorym dniu cyklu jestes teraz?

Gość kasinka...
bywalo, ze mialas miesiaczke co 11 dni??? I nie poszlas do ginekologa..? Teraz to juz moze byc "po ptokach", chyba ze jutro rano szybko pobiegniesz do lekarza po "tabletke po". Albo teraz na pogotowie. Jesli trafisz na madrego lekarza powinien dac recepte. Pigulka dziala do 72 godzin po stosunku.

nie wiem zawsze było cos wazniejszego raz miałam okres cały miesiac ale mi przeszło ,wiesz moj facet nie wybaczył by mi a ja nie chciałby skrzywdzic mojej istotki jak bym ja miała :) czasem sie usmiecham jak tak mowie a czasem boje

Gość aleee
u mnie również taka chwila słabości skończyła się ciążą :)

Gość kasinka...
nie ma jeszcze zadnej "istotki". Pigulka to spora dawka hormonow, ktore nie dopuszcza do polaczenia plemnika z jajeczkiem (do zaplodnienia nie dochodzi w trakcie stosunku, to troche trwa...). To nie jest aborcja. Ale rzecz jasna decyzja nalezy do Was. Jesli (ewentualne) dziecko nie jest problemem to ok. ..a tak swoja droga i tak powinnas jak najszybciej udac sie do ginekologa. Taki dlugo utrzymujace ie krwawenia sa badzo zlym objawem....tu juz nie ma wazniejszyh rzeczy, niz lekarska kontrola. Muisz na to znalezc czas.