Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolix

Walentynki, dajcie pomysl

Polecane posty

Gość lolix

mam 17 lat. spotykam sie z swoja dizewczyna 4 miesjace. i to nasze pierwsze walentynki. ustalilismy ze nie chcemy walentynek spedzac na miescie i ona przyjedzie do mnie do domu. w domu bedziemy miec do dyspozycji aby jeden pokoj, moj pokoj. I pytanie. Co zrobic w tym moim pokoju, jak zaplanowac te walentynki by byly niezapomniane? Rzucie jakimis pomyslami!

Gość ekhekheeeemem
sam sobie ogarnij pomysł,musisz być nudnym człowiekiem skoro brak Ci chodź trochę kreatywności . :O 🖐️

Gość lolix
nie ze nie mam pomyslowa, tylko chcialbym zrobic cos wyjatkowego ? wiec?

nam tez nie chce sie nigdzie isc,bo wszystko przeludnione jutro.robimy degustacje serow z dobrym winem...przy swiecach:)

Gość qd
ugotuj cos dla niej, zrob sam jakis deser, tiramisu, stolik w platkach roz, swieczki, romantyczny film, mysle ze bedzie ok! powodzenia:)

Gość 17 lat i nie masz pomysłu
co będzie po 30 :O chyba renta

Gość lolix
nie umiem nic takiego robic :D ale mam taki pomysl bo jak zaczynalismy nasza znajomosc to jedlismy w takim prowizorycznym miejscu nuttele z biszkoptami, i chcialbym to jutro przypomniec myslicie ze bedzie ok? i jeszcze nie mam stoilika wiec chce rozlozyc duzy koc w pokoju i zrobic piknik w domu :) do tego jakis film, swieczki... i dam jej jeszcze listy ktore pisalem dla niej odkad jestesmy razem, raz w miesiacu jeden. Pomysl z tym kocem dobry? bo nie mam zadnego stolika gdzie moglibysmy to razem zjesc :P

Gość mfkdi;
sadze ze pomysl dosc spoko.

Gość sasssssssssssssssssss
koc jest ok, zrób tak jakby taki piknik w pokoju, to ktoś na cafe już miał taki pomysł. zrób deser albo kup dużo słodyczy, fajny film itd DZIEWCZYNY SĄ ROMANTYCZNE zreguły! :)

Gość Eowyn
Pomysł ok, na pewno jej się spodoba. :)