Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona...

Brzydki zapach z ust 18mc dziecka

Polecane posty

Gość Zaniepokojona...

Jaka może być przyczyna brzydkiego zapachu z ust u malucha? Nie wiem czy wybrać się z tym do lekarza.

Gość krecik i jeżyk
U mnie przyczyna była opryszczka migdałków (przez niektorych lekarzy zwana jaks tam anginą), z tym, ze dziecko często płakało,było niepsokojne,,,po prostu go to olało (pęcherze, węzły chlonne). Myślałam,ze to ząbki i zwlekałam kilka dni z pójściem do lekarza a mały sie męczył:( Moze to byc angina. Moze to byc cos z ząbkiem.Lepiej udac sie do lekarza.

Gość Zaniepokojona...
ząbkuje teraz, idą 4 zęby jednoczesnie, zaglądałam do buzi i nic niepokojącego tam nie widać

Gość szczoteczka ryżowa
A zęby mu myjesz?

Gość krecik i jeżyk
Lepiej idź do lekarza, to nic nie kosztuje a będziesz bardzej spokojna.A ząbki dziecku myjesz?Moze to po prostu pozostałości jedzenia gdzies utkowiły? Ja po tej opryszczce jestm mjuz przewrażliwona.Znak rozpoznawczy, mały cięzko łykał śnine, jak przy bólu gardła.No i nie chciał jeśc bo o mu sprawiało także bol. Zwróc uwagę,czy garedło nie jest czerwone?moze to jakas infekcja?tym bardzije,ze dziecko ząbkuje

ja myśle, ze to efekt wychodzenia zębów u mojego małego było to samo podczas wychodzenia ząbków, myje zęby i anginy nie ma jak zeby wszyły całkiem zapach minął

Gość Zaniepokojona...
myjemy zabki raz dziennie w czasie kąpieli