Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniq111

życzenia walentynkowe dla eks

Polecane posty

Gość moniq111

Witam, Mam pewien problem, chciałabym jutro wysłać sms-em życzenia walentynkowe swojemu byłemu chłopakowi, bardzo mi na nim zależy, ciągle się kontaktujemy i spotykamy. nie chce wysyłać jakiś wierszyków o miłości, pisać od serca też za bardzo nie chce , bo może źle to odebrać :) może ktoś by miał pomysł co bym mogła napisać ?

Gość moniq111
nikt mi nie pomoże ?

Gość moniq111
dodam, że bardzo tęsknie za jego siusiakiem

Gość mam 4 drogie smartfony
a mozesz do mnie cos wyslac? pochwale sie znajomym, ze dostalem walentynkowego smsa:(

Gość moniq111
bardzo śmieszne, żałosne jest takie podszywanie się pod kogoś. skoro się dziecko tobie nudzi to znajdź sobie inną rozrywkę

Gość moniq111
marzy mi sie z nim sex analny

Gość moniq111
mam 4 drogie smartfony jeżeli mi pomożesz to tobie też mogę wysłać walentynkę :) pomoc za pomoc :)

Gość erhhajajatj
a ty tępa strzało ile masz lat jak taka jesteś mądra to sama coś wymyśl i mu napisz anie innych prosisz o pomoc, zero inteligencji, przyszła na gotowe jaka mądra ktoś za nią wymyśli życzenia jesteś chora, nie dziwie sie ze to jest twoj były 🖐️

Gość moniq111
erhhajajatj nie obrażaj nikogo skoro nie znasz. mogę wymyślić sama od serca coś, ale boję się że może źle to odebrać, wiadomo nadal jest mi bardzo bliski i boję się że odbierze to jakbym chciała do niego wrócić, a nie chce.

Gość to na ch... chcesz wierszyka
jeses nawiedzona moze on kogos ma odpusc sobie,

Gość moniq111
nie czytałeś pierwszej wiadomości ? nie chce durnych wierszyków o miłości.... chce żeby ktoś mi pomógł mniej więcej sformułować zwykłe życzenia, tak aby nie odebrał tego żle. nikogo nie ma bo się nadal spotykamy czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem ?

Gość moniq111
umiem kręcić uszami

Gość moniq111
mam niewiele bo jedynie 16 lat, ale to był długi burzliwy związek (razem 4 lata) wiele razem przeszlismy

Gość moniq111
nie mam 16 lat...widzę że na tym forum nie ma nikogo kto by mógł mi pomóc, albo ktoś obraża nie znając drugiej osoby i nie znając jej sytuacji, albo ktoś bezczelnie się podszywa, same gnoje i małolaty.

Gość ile km razem przeszliście
????????????

Gość moniq111
nie przeszlismy w sensie kilometrow tylko przygód! hitosrii np. pierwszy seks, rozstanie jego rodziców, smierc babci i wyjazd nad morze lat mam 17 ale to niewazne

Gość gbghubfhuibfIBEIU
SAMA JESTEŚ GUMIGÓWNO BO WALENTYNKI OBCHODZI SIE Z OSOBA KTÓRĄ SIE KOCHA A NIE ZAWRACA DUPE BYŁEMU

nie jestem ani gnojem, ani malolatem:o ale nie wiem czy Ci pomoge:o

Gość olcia000
ja jestem już dorosła, mam 3 fakultety i ci nie pomogę bo jesteś agresywna a po za ty takie pierdoły jak walentynki to mnie nie obchodzą, a tym bardziej pisanie do byłego

Jam częścią tej siły która wiecznie zła pragnąc wiecznie czyni dobro 🖐️

Gość moniq111
nie jestem agresywna po prostu nie lubię jak ktoś mnie obraża, i pisze za mnie jakieś bzdury, nie mam 16 ani 17 lat. wiem że walentynki spędza się z drugą połówką. On jest dla mnie ważny i wiem że jakbym wysłała mu życzenia byłoby mu miło. ale skoro nikt nie potrafi mi pomóc tylko mnie obraża lub wypisuje jakieś głupoty o seksie czy innym, co w ogóle nie ma tu nic do rzeczy to trochę bez przesady.

Gość cvnngnnm
skąd wiesz czy mu by było miło, może tobie będzie miło ale nie wiadomo czy on się ucieszy

Gość Lisabet S,
nic mu nie wysylaj 🖐️ wysylajac zyczenia dasz mu nadzieje, a to go tylko skrzywdzi

Gość moniq111
cvnngnnm znam go wiele lat, zanim jeszcze byliśmy razem przyjaźniliśmy się , potem parę lat związku, teraz znowu jesteśmy przyjaciółmi, jak już mówiłam kontaktujemy się ciągle. wiem jaki jest i wiem że by go to ucieszyło.

Gość moniq111
Lisabet S, jak już wiele razy pisałam kontaktujemy się ciągle itp. więc na pewno go takie życzenia nie skrzywdzą wręcz przeciwnie ucieszy się, to takie jakby życzenia od przyjaciółki. tylko że ja się boję, że jak cos napisze od serca to może właśnie żle to zrozumieć, dlatego szukałam pewnej porady. ale chyba nic z tego.

Gość moniq111
lubie, gdy jego pies penetruje mnie analnie

kobieto... nie masz godności?? jak mu zależy to niech on Ci wyśle! upokorzysz się jedynie gdyby on coś do Ciebie czuł to byście byli nadal razem, a nie osobno

Gość moniq111
05.... jak już wiele razy pisałam nie chce aby od mnie wracał..... jesteśmy przyjaciółmi i chce jako przyjaciółka wysłać mu życzenia. nie upokorzę się o to się nie muszę martwić.