Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krolewna:)

Zbieram opinie o diecie krolow! ZAPRASZAM:)

Polecane posty

Gość Krolewna:)

czy ktos stosowal diete krolow??? cos ostatnio o niej slyszlam, troszke poczytalam, ale moze ktos sosowal i moze sie ze mna podzielic doswiadczeniem:) zapraszam

Tak, ja stosowalam dietę kolorów przez pół roku u mojej córki. W poniedziałek dominował kolor biały - ryż, kalafior, twarog, ryba itp. We wtorek kolor żółty: banany, ziemniaki, ser, miód... W środę kolor zielony: brokuly, salata, awokądo, pestki dyni. W czwartek było na pomarańczowo, w piątek na czerwono a weekendy były kolorowe. ... Ale ona miała wtedy 6 lat :]

Gość henriiika
ja chcialam kiedys sprobowac ale wydaje mi sie trudna

ja czytalam na temat dwoch pierwszych tyg... i troszke inaczej to wyglada niz to co piszesz, Pamparampam...ale moze ta roznica wynika z tego, ze Ty stosowalas ja u dziecka??? zastanawiam sie nad zastosowaniem, bo wydaje sie dosc latwa...w sensie, ze nie trzeba nic liczyc, wazyc....pilnowac godzin itd wiem, ze jest to dieta ktora stosuje sie razem z zabiegami na rolerze, dieta jest dostepna w gabinetach, ktore sie tym zajmuja, ale ja niestety nie mam mozliwosci doastepu, bo mieszkam za granica...szukam kogos, kto to stosowal i moze mi szerzej wyjasnic o co dokladnie chodzi w tej diecie:)))

Gość henriiika
mnie tes to nie pasuje kolorami ze sie je?

Gość ellamozzarella
Królewna, no to sobie pogadałyście:-D Ona nie zauwazyła, że ty piszesz o diecie KRÓLÓW a nie KOLORÓW. A ty nie zauważylaś, że ona przekręciła nazwę diety.

Gość henriiika
no fakt :)

ELLEMOOZZARELLA faktycznie...hihhi tosmy se pogadaly... dobre, ale sie usmialam... HENRIKA zaraz sprawdze co tam pisza dzieki serdeczne

Gość henriiika
daj znac czy robisz ta diete?

spoko, dam znac...musze tylko dobrze sie do niej przygotowac...zebrac wszystkie informacje i jestem niemal powna, ze ja zastosuje:)))

Gość EweM2
Witajcie, Chcecie jakieś info to piszcie. Mam książeczki o każdym tygodniu diety, ale jakoś w połowie 1 tygodnia pękam. Może ktos zacznie ze mną, będzie łatwiej