Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helio33

Kto to śpiewa?

Polecane posty

Gość Helio33

Dzisiaj w sklepie usłyszałam piosenkę i nie mogę sobie jej wybić z głowy, a nigdzie w necie nie mogę znaleźć:/ chyba leciała w jakimś radio, ale nie wiem jakim, po tekście też nie mogę jej znaleźć :/ muzyka elektroniczna, były takie charakterystyczne dźwięki, tekst śpiewała dziewczyna niskim głosem, bez żadnych ozdobnień, dość cicho, z tekstu pamiętam, że na początku było "you think of me me, maybe you..." w refrenie na pewno było "i like it much". Kojarzycie coś takiego? niestety nic więcej nie pamiętam, pomóżcie :)

Gość mageria
wpisz sobie w wyszukiwarkę das moon i zobaczysz (a raczej posłuchasz) jeszcze więcej fajnych kawałków!!!!

Powiem ci kto to śpiewa ,poniewaz jest to mój ulubiony zespół,zakochałam się w ich muzyce-das moon. koniecznie kup ich płytę i posłuchaj.

Gość fakirka
Dzięki wam miałam okazję poznać nowy zespół. No uwielbiam takie kawałki, rozpływam się słuchając, a Das Moon grają taką muzę jaką ja lubię.

Gość Helio33
o kurcze dzięki, nieźli jesteście :) myślałam, że nikt mi nie pomoże, bo z moich znajomych nikt nie wiedział, a im nawet śpiewałam (hehe, to może dlatego ). Super kawałek, słucham teraz na okrągło :)