Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tish_91

jak powiedziec o wspolzyciu?

Polecane posty

Zakladam nowy temat, poniewaz nie bardzo wiedzialam gdzie to przypiac. Jestem juz na skraju zalamania nerwowego, boje sie rozmawiac z mama, gdyz od kilku miesiecy wspolzyje ze swoim chlopakiem. Mama oczywiscie o tym nie wie i oczywiscie jest jak najbardziej przeciw. Chce zebym poszla do ginekologa, ktora jest jej znajoma,czy ona moze powiedziec ze nie jestem juz dziewica lub udzielic jakichkolwiek informacji o moim stanie zdrowia? Naprawde staram sie zrozumiem swoja mame, ale nie moge z nia powaznie porozmawiac, ciagle tylko na mnie krzyczy, ze absilutnie nie, jesli tylko zaczynam temat ze moglabym juz wspolzyc. To strasznie mi rujnuje samopoczucie. Dodam ze mam juz 20lat, w kwietniu skoncze 21, wiec uwazam ze nie jestem juz dzieckiem i umiem byc odpowiedzialna.

Gość 270989
nawet jeśli ginka jest znajomą twojej mamy to obowiązuje ją tajemnica lekarska i bez twojej zgody nie ma prawa informowac twojej mamy o niczym a poza tym jesteś osobą pełnoletnią i lekarza nie bedzie obchodziło kiedy zaczełaś współżyć tylko to czy jesteś zdrowa...

Gość mlk
lekarz nie ma prawa udzielać takich informacji twojej matce bez twojej zgody.

Twoja matka to mocher niedorobiony. Tyle. Co ona ma do tego że ty współżyjesz?? Jak to Ona nie pozwala?!?! Kobieto dorosła jestes!! Nie daj sie zastraszyc ani zmanipulować!! Dzieki niej bedziesz w ciaGŁYM POCZUCIU WINY ZE ROBISZ COS STRASZNIE ZŁEGO. I ODRADZAM CHODZENIE DO ZNAJOMEJ GIN. iDZ DO INNEJ.

Jeżeli jesteś pełnoletnia sama o sobie decydujesz nie musisz pyać nikogo o zdanie i jeszcze w takiej sprawie.Wiem jednak że niktórzy rodzice chcą żeby małe dzieci zostały dziećmi:p i nie mogą się z tym pogodzić że ich dzieci dorastają

Gość kjknbjb
Oczywiście lekarz nie ma prawa nic powiedzieć Twojej matce bez Twojej zgody, ale wiesz jak to jest .. jak są koleżankami to nigdy nic nie wiadomo :O Kobieto masz 21 lat! Matka nie ma prawa zabraniać Ci współżyć! Radzę Ci iść do jakiegoś innego lekarza, ja bym nie ryzykowała. A ile Twoja mama ma lat ?!

Mama ma 49lat. Dziekuje za slowa pocieszenia :) to naprawde duzo dla mnie znaczy, tzn ze sa ludzie,ktorzy podzielaja moj punkt widzenia. Myslicie ze gdybym jej powiedziala, to zaakceptowalaby to w koncu, czy raczej nie?

Gość *liliann
Pewnie zabrania Tobie, bo sama późno zaczęła współżyć. Olej ją, jakieś stare poglądy ma.