Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tygrysek75

plaża naturystów

Polecane posty

Czy ktoś z was chodzi czasami na plaż nudystów?strasznie mnie to kręci,kiedyś w chorwacji chciałem pojśc na taką plaże ale moja zonka coś niebardzo był skora więc tylko udało mi sie popatrzec z daleka ale myślę że mogło być miło:-),ma ktoś jakieś doświadczenia???

Gość monia 89
na plaży się nie opalała ale opalałem się na nago w takim parku nad stawikiem w łodzi Na Młynku, na plaży napewno fajniej ale cudowne uczucie jak promienie pieszczą całe twoje ciało

Gość korsak
Ja wiele razy byłem na plaży naturystów,jest to niesamowite uczucie,bardzo przyjemne.Mieszkam w W-wie i czasem chodziłem z żoną nad wał miedzeszyński,było super.Ale od niedawna ona nie chce tam jeżdzić więć jeżę sam lub z kimś znajomych.Natomiast w Chorwacji byłismy w takim ośrodku dla naturystów.,było super!

Gość ogier 22
Hej monia 89, w którym miejscu opalasz się nago na Młynku Ja też często się opalam tam na nago ale nigdy Cie nie widziałem :)

FajnyGdansk. Mam nadzieję że wiesz co piszesz i byłeś na tej plaży w Debkach ,bo od 1 sierpnia wybieram się z żonką właśnie w okolice Dębek.

Gość gośćmikus9
Czesc ogierek plaza jest za toramidis bexziemy tam juzod 9 rana