Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

to moje Bibi ! :)

Polecane posty

Ja pierdolę, co za ludzie :o Ja Ci gratuluję 🌼 oby było zdrowe :)

Gość manio ciekawski
dzięki za kompleksową informację widzę, że jesteś świadoma swojej przynależności gatunkowej teraz tyle tego multikulturalizmu się po świecie wałęsa że warto zapytać życzę miłego wstawania o 3 nad ranem :classic_cool:

Gość manio ciekawski
ja się bardzo cieszę bo mamy nowego użytkownika forume skoro matka w okresie ciąży jest na forume to nie ma siły aby dziecko się nie uzależniło :D to lepkie coś, które siedzi w twoim brzuchu zostało powitane właściwie tak jak każdy z nas tutaj :classic_cool: pomimo, że dzieciak będzie nie raz tyrany to może jak załapie o co biega, to sobie też potyra i pamiętaj kabel od prodiża podstawą systemu wychowawczego :classic_cool:

Gość offerma.sineda
ej a moze ona kogos wrabia? jakas kolezanke? i uzywa jej fot/ bo chba aż tak glupia by niebyła? chociaż babom w ciązy odbija

Gość Akich apsik
Dodam że chyba ojca brak. więc każda laska moze sobie wpasc ale majac 20 lat?? To nie powód do chwały. Pewnie teraz rodzice beda utrzymywac oboje...bo jak mówię ojca brak. Wypiełaś sie do niego a on na ciebie ;)

Gość Smerfenka mil
hmm myslę że jednak jest głupia :D z tego co widać to jej zdjęcia...po opisach zdjęć z fb jest w ciaży i teraz jej foto kraży już po całym internetowym światku ;)

Gość offerma.sineda
pewnie nierobotna była znudzila sie sponsorowi to postnoaiwła że bedzie go tera na alimenty szarpac :D

Gość fuckinfuck
CO ZA SKURWYSYŃSKIE NASIENIE TU SIEDZI! TO JEST PŁÓD, DZIECKO, ŻYWA ISTOTA. A CHUJ WAM W DUPĘ KRAWĘŻNIKI. JEBANE KAFETERIANKI I KAFETERIANIE.

Gość offerma.sineda
a jaki problem kopiowac zdjecia nielubianej kolezanki? na wszelki wypadek napisze do tej laski z fejsa, że ktoś podkradł jej fotki i ośmiesza ją na kafeterii :D mozecie mi podac jej mejla? bo nie mam konta na fejsbacke

Gość akich apsik
akurat wystarczy przejrzeć twojego całego face żeby sie kilku rzeczy dowiedziec. Ale taaaak taaak dowartościowuj sie na kafe...porażka ;/ i potem dzieci maja takie matki. Tragedie jak z tą magdą ostatnio. Sorry laska ale z gęby nawet wyglądasz na puszczalską ;/ przykro mi.

Gość ewelinaa..
ja nie wiem jak Wy, ale ja w wieku 21 lat już byłam całkowicie niezależna od rodziców i samodzielna. Pomoc rodziców jak to dziadków wszyscy dziadkowie kochają swoje wnuki i chcą pomagać, ale nie musieli nas utrzymywać. Urodziłam jak byłam w autorki wieku. Nawet studia skończyłam. Jestem młodą mamą i mam 5 letnia córę. Męża, pracę, mieszkanie nie jedna starsza mogłaby pozazdrościć. Autorka widać również szczęśliwa i jej nie ciąży to, że będzie miała dziecko. Gratuluję:)

Gość we mgle...
Poznanski kwiatek...idz wąchać kwiatki-ale od spodu. kto umieszcza swoje dane os. na kafe. Bezmózgu nic nie mamy do twojej ciaży tylko do głupoty z reszta jak widac na fb to dziecko ani ojca nie ma ani ty pracy wiec o co tu chodzi??:) nie dziw sie ze spotykasz sie z krytyka.

Gość do kciukiem
ehmmm kwiatek w porowaniu z toba kciukiem jest przesliczna. Jak smiesz w oogle z takim ryjem zamieszczac foty do widoku publicznego :o i to ty sie puscilas i po sylwestrze wszystkim to oznajmialas szmato :O

Poznanski kwiatek wogóle myslałaś o tym jak ciezko jest miec dziecko w tym wieku?? Nie dziw się że krytykuja-maja racje tyle że nie wszyscy. Pracujesz?? Zarabiasz?? Kto to dzieciatko bedzie utrzymywał?? Studiujesz przecież. Dlatego tyle negatywów ci posłali. Z reszta jak się przyjrzeć twoim wypowiedziom to jesteś bardzo niedojrzała(wyp z fb) umieszczasz swoje zdjęcia z czego mozna wywnioskowac że masz kiełbie we łbie. rozumiem ze sie cieszysz też bym sie cieszyła. Tylko dziecko powietrzem sie nie odżywia nie ubiera i nie kształci. Fajnie jest jak też jest pomoc męża/partnera.Pomysl o tym. Tak wogóle to duzo zdrowia dla małego.

Leal przeciez dziecko ma ojca to po pierwsze, po drugie mam alimenty od taty, po trzecie 600 zl stypendium z UJ. To mało? Studia zamierzam kontynuowac. A wypowiedzi sa jakie sa, kto mnie zna osobiscie to wie jaka jestem :)

Gość właśnie kciukiem
kto jak kto ale ty jej piszesz,że ma nieciekawą twarz?ty kurwo brzydka z obleśną mordą!a kto sie w sylwestra puszczał dziwko?kto miał gacha w wieku 50 lat?stul jape larwo!