Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

to moje Bibi ! :)

Polecane posty

Gość Ganta
Koniec z bachorami, klękaj do miecza sąsiada i wyżeraj ser spod napleta. Obiad na ciebie czeka, hodowany od miesięcy :classic_cool:

Gość Kaarynka
koleżankom sie spodobaja twoje posty? jak myslisz Aniu?

Gość Ganta
15, ser na mordzie i rozepchana dooopa. Nie zapominajmy o wykształceniu, podstawowe z passem na tzipie. Jesteśmy z ciebie dumni, twoje życie ogranicza się do dawania dupy i siedzeniu na kafe :classic_cool:

nie kolejna matka polka ale nawet gdyby nic ci do tego,jak można komuś życzyć poronienia,jaka idiotka-co do fotki poznanskiego z fb-dziewczyna chociaż ładna,a ty?co rusz inna fotka i co kolejna to gorsza,ile ja tych twoich zdjęć już tu widziałam-szok!

Gość Kaarynka
dawca spermy też jest wśród znajomych? :D

Gość Ganta
Już sobie ciebie wyobrażam, siedzisz w babcinej bieliźnie przed białym, starym monitorem i napierdzielasz krzywymi palcami po pożółkłej klawiaturze, śliniąc się przy tym równie mocno, kiedy po raz pierwszy dostałaś do żarcia ser. Uśmiechasz się, sflaczałymi warami, kiedy widzisz nowy post na swoim nędznym temacie i piszesz. Przekażesz tą niezwykłą umiejętność swojemu bękartowi? :classic_cool:

Gość Kaarynka
kwiatku do nogi :D

Gość Ganta
Uuu, czyżbym trafił/a? :classic_cool:

Gość Kaarynka
Czemu płytkie, wyslę twoim znajomym, niech wiedza jakie masz prawdziwe oblicze :D

Gość Ganta
Kutas jeździ, ser jest zżerany, dupa rozpychana. Wszystko się zgadza :classic_cool:

Gość Kaarynka
wulgarna i kłamliwa dziunia z brzuchem ha ha :D

Gość Ganta
Podbijam, bo chcę tępa piczo :classic_cool:

Gość Ganta
Ale krew cię zalewa :classic_cool: Ale to dobrze, bachor ci się denerwuje, a o to chodzi :)

Widzę, że Was to już do reszty popierdoliło. Nie wiem czemu Wy ją szykanujecie za to, że (powiedzmy) jej facet zwiał. To o niej źle świadczy? No nie wydaje mi się. Jeśli tak sądzicie to propsy dla Was. Kolejna rzecz, co z tego, że wpadka? Sama jestem wpadkowa i jakoś nie czuję się gorsza od tych planowanych. Podejrzewam, że większość z Was też była wpadkowa, takie życie. Po 3 raczej nie powinniście jej obrażać za to, że dziewczyna ma świadomość, że dziecko to w choj wielki obowiązek, i stwierdziła, że chce urodzić i da sobie radę. Ja ją na ten przykład za to podziwiam. Po 4 sama mam koleżankę, która urodziła w wieku lat 18 (wpadka a ja inaczej) i jest lepszą matką niż nie jedna 30latka. I nie pierdolcie bo wcale brzydka nie jest. Ja tam życzę Ci powodzenia. No i żeby dziecko było zdrowe.

A mnie tam to ni grzeje ni ziębi, ja tam miłych słów tu nie potrzebuje, chcą to niech się wyżywają, tyle że świadczy to o tym, że w świecie realnym muszą być na samym końcu grupy społecznej. Gdybym miała się dowartościowac to na bank nie tutaj. Ja rozumiem wszystko, no ale kurva to już jest przegięcie -.-'

Gość gytdyto
Bibi Netanjahu premier Erec Israel, szalom

Gość nie wysilac sie .
naprawde jestes taka głupia ? podałas dane na kafe ,przeciez oni cie zniszcza odnajda kazdy twoj slad w necie , napisza do znajomych i huj wie czy cie jeszcze zglosza ty idiotko bo mi sie cos wydaje ze jestes taka tepa ze nie zauwazylas swojego nazwiska