Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana swoja budowa

chyba jestem TAM za duza ....

Polecane posty

Zaczelam wspolzyc ze swoim facetem, moj pierwszy facet. Praktycznie nie czuje go w sobie, a jak czuje to wtedy gdy podnosi moje nogi do gory. Kochamy sie bardzo dlugo co doprowadza mnie troche do szalu. Obawiam sie ze jestem tam po prostu za luzna, stad jego problemy z szybszym koncem i ze go nie czuje. Nie znam rozmiarow penisa ale nie jest maly tak mi sie wydaje. Zle mi z tym, boje sie ze nie jest usatysfakcjonowany kochaniem sie ze mna. Kiedys poszlam do lekarza i pytalam czy nie jestem tam za duza, nie wiem czy przez grzecznosc czy cos ale powiedzial ze jestem normalna kobieta i nie jestem za duza. Ale fakty mowia za siebie

nie zadalam pytania :O czy zapytac faceta o jego doswiadczenia z innymi kobietami? czy uwaza ze wyraznie nasz seks odbiega od standardow ? jeszcze naczytalam sie ze mam taka budowe i prawdopodobnie zadne cwiczenia kegla tego nie zmienia

Gość Ciekawskaaa aa
spróbujcie analu

ja narazie nie chce sie na to godzic, dopiero poznaje zycie seksualne ale martwi mnie to ze tak tam ze mna jest, nawet przez to kochac sie nie chce nie moge bo sie wtedy strasznie stresuje ze znow tak bedzie, ze znow bedzie to trwalo wiecznosc sciskam pochwe wtedy zeby mu bylo lepiej, ale mam wrazenie ze to na niewiele sie zdaje

Gość Ciekawskaaa aa
To może on ma za małego, normalny to 18 cm

nie sadze, nie mam porownania z innymi penisami ;) ale wydaje mi sie ze jest chyba normalny, napewno czuje ze to moja wina

Gość Ciekawskaaa aa
No to zmierz mu, mi się wydaje, że on ma za małego

Gość Ciekawskaaa aa
Mierz go od strony pępka w erekcji od nasady do czubka, jak będzie poniżej 18 cm, to jest jego wina (ma za małego)

ale przeciez nie przystawie linijki ? nie wiem, mi sie wydaje ze ja mam duza pochwe jestem do bani, pewnie znajdziue inna kobiete, ciasna a nie takie wiadro. Zebym chociaz kochala sie z kims wczesniej, a on pierwszy i taki zonk.

Nie słuchaj jakichś głupot o rozmiarze. Kobieta pierwsze 8 cm ma bardzo unerwione, więc nawet jeśli miałby 8 cm to starczy. Porozmawiaj z nim czy odczuwa przyjemność i przestań się tak stresować bo przez to sama nie możesz czerpać przyjemności. Wyluzuj się i żyj chwilą

Gość muamanua
zmierz tez obwod.. jesli go nie czujesz. standardowa rada= cwiczenie miesni kegla tez, czasem dziala cuda, czasem nic nie daje. end

Gość Life dont come easy
Ja też "tam" ciasna nie jestem, widać taka moja uroda. Ale nie trzeba z tego powodu związku kończyć. Odrobina wyobraźni, odpowiednie pozycje, czasami jakaś ciekawa zabawka i będzie dobrze;)

Gość pociesze ciee
nie jestes sama, a tez zaczelam dopiero zycie seksualne i mam doslownie to samo:) ale wydaje mi sie, ze moj po prostu ma malego..

Gość Ciekawskaaa aa
zmierz mu obwód nitką, a potem przyłóż nitkę do linijki :D 14 cm to minimum obwodu, A TE GŁUPOTY O TYM, ŻE ROZMIAR NIE MA ZNACZENIA TO BREDNIE NIEUDACZNIKÓW Z MAŁYMI PENISAMI!

nawet boje sie o tym myslec, pierwszy raz to ,,mowie,, glosno nie, nie mialabym odwagi go zapytac, zapewne dla mojego psokoju odpowiedziałby ze wszystko jest w porzadku

Gość pociesze ciee
to jak to w koncu jest naprawde? my mamy taka budowe czy tez oni maja za malego/cienkiego ?

nie dosc ze mam male piersi to duza jestem tam boze, ale ma dziewczyne jestem do bani

on ma chyba normalnego a ja tam jest o duzo za duza i nie ma co majstrowac z roamirami u facetow to wina kobiet tak czuje i pisze to autentycznie

Gość Life dont come easy
O tak jestem ogromną fanką tej pozycji. Spróbujcie tego koniecznie;)

Gość Elllllllciaaaa
MiłaMałaSłodka, brawo, nieudacznikami nazywasz kogoś, kto nie obwinia kobiet za nieudany seks... I facetów z dużymi penisami... BEZ KOMENTARZA

sprobujemy kiedys narazie jedyna pozycja to klasyczna ..