Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieszonkwie

Znam ja 2 tygodnie - Kupic prezent na walentynki?

Polecane posty

Gość kieszonkwie

No wlasnie... kupic czy nie? Jesli tak to co?

Gość Czytałam na innym temacie
kwiatki jakies małe albo jedną róże

Gość kieszonkwie
kwiatki ma na co dzien :) Moze cos innego?

Gość Kwiaciareczka
przez 2 tygodnie już zdążyłeś ja obsypać kwiatami ?:P to standardowo czekoladki w kształcie serca, jesli lubi słodkości:) albo pluszaka trzymającego serce - takie są słodkie

Gość nighttime butterfly
jeżeli tak krótko się znacie czekoladki wystarczą i to nie jakieś w serdeuszka (bo dziewcze pomyśli, że miłość jej wyznajesz) a zwykłe pudełko z michałkami chociażby :) albo maly kwiatek np. kaktusik- to całkiem oryginalny prezent:) a i niezobowiązujący :)

Gość kieszonkwie
Dodam, ze jutro idziemy do kina :) Kwiatkow juz dostala kilka wiec nie chce zeby jej spowszednialy :D

Gość Kwiaciareczka
nie chciałabym odstać kaktusa:( ale z tymi sercami masz racje, ze wystarczą zwykłe czekoladki ale za to ładnie zapakowane np. w czerwony papier lub przewiązane czerwoną kokardą

Gość Kwiaciareczka
no i męczyć się z kwiatami w kinie - masakra :D w takim razie czekoladki wersja mini zeby się do torebki zmieściły , chyba że nosi wielkie torby to spoko może być wielka bomboniera :) na co idziecie - ize cie nie opuszcze? pasuje w walentynki

Gość different***
Ja bym się z prezentem wstrzymał,za krótko jesteście ze sobą,ale możesz ten dzień jakoś zaakcentować.

Gość kieszonkwie
na piekna i bestie :)

Gość mariner
Prezent walentynkowy bedzie sygnalem ze wiazesz znai jakies nadzieje na drwalsza znajomosc i mysle ze bedzie mile odebrany prze dziewczyne jesli ona tez ma na to ochote. Jelsi nie dasz to bedzie oznaczalo ze masz chlodny stosunek do znajomosci. Walentynke daje sie osobie do ktorej zywi sie "cieplejsze"uczucia.

Gość nighttime butterfly
skoro już wybieracie się do kina to ja na Twoim miejscy bym juz raczej nie myślała o dodatkowym prezencie:) samo zaproszenie do kina wystarczy:) i ochłoń troszkę :) znacie się 2 tygodnie a Ty już ją kwiatami zasypujesz :) młodyś zapewne to i szalony ;)

Gość kieszonkwie
ale w kinie tez juz wczesniej bylismy wiec to nie bedzie nic wyjatkowego.

Gość nighttime butterfly
no i niech będzie kolejne wyjście do kina :) co w tym złego? nadal to wyjątkowa okazja, bo w wyjątkowym towarzystwie ;). Miej również na względzie, że jeżeli na każdym kroku będziesz ją zasypywał prezentami, to: 1. Dziewcze przyzwyczai się do tych Twoich podarków 2. Portfel szybko się będzie świecił pustkami:) Pamiętaj jednocześnie, że nie tylko obdarowując prezentami dajesz do zrozumienia drugiej stronie, że jesteś nią zainteresowany.

Gość Po ile macie lat, ze idziecie
na Piękną i Bestie? po 14/15?

Gość kieszonkwie
Po 25, ale jakie to ma znaczenie?

wez z tym kaktusem to masakra jakby mi ktos cos takiego dal to mialabym beke ja to tam takich swiąt nie obchodze i problem z glowy

moim zdaniem to lepiej nic nie kupuj ewentualnie jakies czekoladki mozesz jej dac macie po 25 lat a nie po 15

Gość do Lata najlepsze za mną......
ja nie kupisz prezentu...urazi sie,choc uda ,ze niby nic ja bym sie poczula nieprzyjemnie:-O

Gość do Lata najlepsze za mną......
ja nie kupisz prezentu...urazi sie,choc uda ,ze niby nic ja bym sie poczula nieprzyjemnie:-O

Gość bdjkdhd
nie kupuj jej nic, zaproś ją gdzieś :)