Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliweczka999

Potrzebuję rady doświadczonych. Proszę.

Polecane posty

Witam. Jestem nowicjuszką w tych sprawach, dlatego proszę o radę. Otóż w 5 dni cyklu pieściłam się z chłopakiem. Miałam wtedy okres oraz zaaplikowany tampon, ale mój chłopak pieścił mnie przez chwilę penisem dokładnie pupę. Nie doszło do wytrysku. Dziś jest 9 dzień cyklu a mnie zaczęły boleć piersi a w czasie okresu nie bolały. Dodam, że moje cykle są różniej długości oraz odczuwam bóle owulacyjne oraz przed menstruacyjne. Więc równocześnie mogą to być zaburzenia hormonalne. Choć się zastanawiam czy w taki sposób mogło dojść do zapłodnienia

Gość ale sie usmialam
HAHAHAHHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA durniejszego pytania nie slyszlam:O:D

Gość Dreamed I was an eskimo
Jeśli nie wiesz do czego służy cipa, to jej nie używaj.

Gość edusia_88
nie sądzę aby w ten sposób doszło do zapłodnienia . dla spokoju proponuję wykonać test ciążowy!

Gość edusia_88
5 dzień cyklu to zazwyczaj dni niepłodne , chyba że masz bardzo krótkie cykle , ale sądzę że w ten sposób nie doszło do zapłodnienia ponieważ po 1 miałaś dni nie płodne po 2 nie było penetracji a dodam że nawet w dni płodne wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę. proponuję zrobić test ciążowy dla pewności. dodam że stres też powoduję opóźnienie się miesiączki.

Zazwyczaj mam 33 dniowe cykle. Ostatni właśnie 27 dniowy więc może ten ból piersi związane z tym. a skoro dziś 9 dzień cyklu to do okresu jeszcze sporo a ja już panikuje :(

dokladnie sporo czasu a Ty paniekujesz..z reszta niepotrzebnie spokojnie :P

Gość no dajcie spokój z testami
szkoda kasy na test. Po 4 dniach nikt nie ma objawów ciążowych, przecież do zagnieżdżeni dochodzi najkrócej po 6 dniach a najdłużej po 12 dniach po owulacji a w 5 dniu cyklu żadna dziewczyna owulacji nie ma, najprędzej w 8 dniu mogłaby wystąpić owulacja. Oczywiście w to żebyś zaszła w ciąże w ten sposób jest nierealne.

Gość lykam po okresie
gdyby doszlo do wytrysku w pochwie to plemniki w tak sprzyjajacych warunkach moglyby dozyc do owulacji (standardowo moga przezyc 2 doby, ale "silaczom" i tydzien przetrwac sie uda). Jednak do wytrysku nie doszlo, penetracji nie bylo, wiec nie ma o czym mowic.

Gość no dajcie spokój z testami
nawet jakby doszło do wytrysku to te plemniki i tak nie dostały sie do dróg rodnych bo przecież przez tampon nie przejdą.